Buzoienii, invitati la „Comic 7 B”, pentru o portie sanatoasa de ras

3 octombrie 2016 | 0 comentarii |

Gala de deschidere a Festivalului International de Comedie are loc in aceasta seara, dupa care, timp de o saptamana, reprezentatiile vor avea loc pe scena Teatrului George Ciprian si la Sala de spectacole a Consiliului Judetean.

 

comic 7 B modifiedTeatrul Independent de Comedie, in parteneriat cu Consiliul Judetean Buzau, invita iubitorii de teatru, timp de o saptamana, la Festivalul International de Teatru „Comic 7 B”, care va oferi publicului buzoian un maraton cultural inedit. Cuvantul de ordine va fi bunadispozitie, iar buzoienii vor beneficia de o adevarata terapie prin ras, oferita de actori consacrati din Romania, Republica Moldova si Marea Britanie.

Nu mai putin de 15 spectaclole vor fi jucate pe scena Teatrului „George Ciprian” sau la Sala de spectacole a Consiliului Judetean, dar buzoienii vor avea ocazia sa participe in aceasta perioada si la atelierele oferite de organizatori.

Conceptul festivalului apartine actorilor Cristi Martin si Iulian Ilinca, cei doi facand parte si din echipa care a selectat spectacolele care vor fi prezentate in festival. „Comic 7 B” se desfasoara in sistem competitional si are doua sectiuni: de comedie si de improvizatie, doua componente dintre cele mai puternice si cu o dezvoltare vertiginoasa ale artei spectacolului, la nivel national si international.

 

festival- comic 7 bLansarea proiectului a avut loc, la Consiliul Judetean Buzau, in urma cu mai bine de o luna, cand presedintele institutiei, Petre Emanoil Neagu, si-a exprimat speranta ca „buzoienii vor profita de aceasta oportunitate care le permite atat destinderea cat si largirea orizontului cultural, o adevarata terapie pentru minte si suflet. Suntem bucurosi ca Buzaul a inceput sa fie un reper pe harta iubitorilor de cultura si arta si un punct de atractie pentru artisti din intreaga tara si din lume care dupa ce vin o data la noi si descopa oameni, povesti si locuri interesante, isi doresc sa revina”.

Comediile savuroase si spectacole de improvizatie care dau publicului posibilitatea de a interactiona cu actorii, vor putea fi urmarite in fiecare seara, incepand cu ora 18.00 la Teatrul „G. Ciprian”, respectiv, de la 19.30, la Sala Consiliului Judetean.  „Buzaul merita sa fie gazda cat mai multor evenimente de arta si cultura si ne dorim sa contribuim la aceasta deschidere. Mai mult, am invitat in festival actori si regizori buzoieni pe care publicul de aici nu are ocazia de a-i vedea foarte des”, considera Cristi Martin, organizatorul Festivalului.

 

"Noi 4" - Maria Obretin, Marius Manole, Lia Bugnar, Ilinca Manolache

“Noi 4” deschide Festivalul: Maria Obretin, Marius Manole, Lia Bugnar, Ilinca Manolache

Castigatorii celor doua sectiuni vor fi decisi de jurii formate din profesionisti ai scenei, actori, regizori, producatori de teatru, profesori de actorie si improvizatie, printre care actorul si profesorul de origine buzoiana Radu Gabriel, actorul, regizorul si producatorul Vlad Zamfirescu, actrita si profesoara Victoria Dicu, actorul Catalin Neamtu, actrita si profesoara Mihaela Sarbu.

Spectacolele de teatru vor avea loc pe scena Teatrului „George Ciprian”, iar cele de improvizatie, la sala de spectacole a Consiliului Judetean Buzau.

  Biletele se mai pot procura de la casa de bilete a Teatrului George Ciprian, magazinele Hi-Hii (din Mall Aurora si str. Cuza Voda), O’Brothers Pub, precum si prin rezervare la numarul de telefon 0723429264.

Comic 7 B” promoveaza productiile independente de calitate, create in afara tiparelor clasice, umorul de exceptie, manifestarile artistice interdisciplinare – pe scurt, conceptul de arta moderna deschisa unui public cat mai larg, pe care doreste sa il apropie de aceste manifestari.

 

PROGRAMUL FESTIVALUI COMIC 7 B

TEATRU – SALA GEORGE CIPRIAN

3 octombrie, ora 18.30Gala de deschidere si piesa Noi 4 – cu Lia Bugnar, Maria Obretin, Ilinca Manolache, Marius Manole. Regia: Dorina Chiriac. – Intrarea libera, in limita locurilor disponibile

———————–

4 octombrie

2014: O ODISEE PAMANTEANA – ora 18.00 – cu Radu Bucalae, Catalin Cosarca, Smaranda Gabudeanu, Mihai Nita, Andrei Negoita, Iulian Sfircea. Regia: Radu Dragomirescu

NEKROTITANIUM – Chisinau – ora 20.00 – cu Alexandru Plesca. Regia: Luminita Ticu

———————-

5 octombrie

FRANK SUMATRA – Anglia – ora 18.00 – cu Roxana Lupu, Pip Chamberlin, Dean Logan. Regia: Neil Armstrong. Text: Mike Yeaman – Spectacol subtitrat in limba romana

DRAGOSTE SI CAPSUNI – ora 20.00 – cu Alex Zob si Ana Odagiu. Regia: Marius Gilea

———————–

6 octombrie

DIVORT IN ZIUA NUNTII – ora 18.00 – cu Silvia Gagu, Adelina Mihalcea, Cristina Diaconescu, Alin Brancu, Emanuel Bighe. Regia: Catalin Stelian. Scenografia: Bogdan Gagu

CERERE IN CASATORIE – ora 20.00 – dupa A. P. Cehov. Cu Florentina Nastase, George Constantinescu, Valentin Terente. Regia si scenografia: Victor Olahut.

———————–

7 octombrie

NIMIC NU-MI SCAPA – ora 20.00 – cu Paula Chirila, Aniela Petreanu, Andra Stoicescu, Claudiu Maier, Gabriel Rauta, Cristi Toma. Regia: Mihai Baranga.

———————–

8 octombrie

ora 11.00 IMPROVIZATIE PENTRU COPII – trupa LITTLEIMPRO. Cu: Alexandra Timofte, Carmen Lopazan, Claudiu Maier, Dragos Muscalu si Marian Hancu la pian. Intrarea libera in limita locurilor disponibile.

ora 18.30 Gala de premiere si piesa Paravan. Doua telefoane. Regia: Matei Lucaci-Grunberg.

Intrarea libera in limita locurilor disponibile.

———————–

9 octombrie

Ora 11.00 – teatru pentru copii – MUZICANTII DIN BREMEN – dupa Fratii Grimm. Distributie: Veronica Popescu, Magda Condurache, Stefania Dumitru si Cristi Martin. Intrarea libera in limita locurilor disponibile.

 

CAFENEAUA ARTISTILOR / IMPROVIZATIE – toate spectacolele incep de la ora 19.00

BACKSTAGE BOYS – 4 octombrie

———————–

IMPROvCOMEDY si VALAR IMPROVIS (inspirat din lumea Game of Thrones) – 5 octombrie

———————–

FREEZE si GRUPA MICA – 6 octombrie

———————–

iELE si IDIOT – 7 octombrie

 

 


Categorii: Actual

Adaugati un comentariu


 

*