MedLife a achizitionat cel mai mare operator medical privat din judetul Dambovita

25 ianuarie 2017 | 0 comentarii |

Este vorba de cea de-a 14-a achizitie efectuata pana in prezent de cel mai mare operator de servicii medicale private de pe piata romaneasca, care se extinde astfel intr-o noua zona geografica.

 

medlife (2)Dupa ce, la finele anului trecut, actiunile sale au intrat la tranzactionare pe bursa, MedLife, cel mai important operator de servicii medicale private de pe piata romaneasca, a anuntat zilele trecute ca s-a extins intr-o noua zona geografica a tarii, in care nu avea acoperire pana acum. Este vorba de judetul Dambovita si o parte din judetul Ilfov, extinderea retelei medicale facandu-se prin achizitionarea pachetului majoritar de actiuni al unui alt important operator, care detinea monopolul in aceasta zona.

Astfel, reprezentantii companiei MedLife au anuntat, saptamana trecuta, ca a fost achizitionat pachetul majoritar de 80 la suta din actiunile Almina SRL, cea mai mare companie de servicii medicale private din judetul Dambovita, prezenta si pe piata din judetul IlfovAlmina SRL este, totodata, unul dintre cei mai vechi operatori de servicii medicale private din judet, avand o activitate de 20 de ani pe piata locala.

 

medlife (1)Compania recent achizitionata de Med Life detine opt centre medicale, dintre care cinci in Targoviste, doua in Pucioasa si unul in localitatea Buftea din judetul Ilfov. Acestora li se adauga doua laboratoare de analize medicale in Targoviste si Buftea.

Echipa medicala include peste 125 de specialisti, iar dotarea centrelor medicale si a laboratoarelor cu echipament performant permite asigurarea unor servicii integrate de ambulator, imagistica si analize medicale, de calitate.

In primele trei trimestre ale anului trecut, cifra de afaceri a companiei Almina SRL a fost de circa 1,3 milioane de euro, achizitia sa fiind considerata o investitie profitabila de catre reprezentantii MedLife.

 

Mihai Marcu

Mihai Marcu

Despre aceasta noua achizitie, care permite extinderea ariei de acoperire a serviciilor medicale oferite, Mihai Marcu, presedintele companiei MedLife, spune ca marcheaza intrarea MedLife intr-o noua zona geografica a Romaniei, contribuind implicit la consolidarea pozitiei la nivel national. In perspectiva avem in plan sa continuam politica de crestere prin achizitii”.

Aceasta noua tranzactie reprezinta cea de-a paisprezecea achizitie efectuata pana in prezent de MedLife si ultima dintr-o serie de patru achizitii pe care compania le-a facut in decurs de mai putin de un an, precedenta tranzactie similara fiind achizitia Centrului Medical Panduri.

 


Adaugati un comentariu


 

*