REZIDENTIAT 2016: Bibliografie noua pentru examen

10 ianuarie 2016 | 0 comentarii |

Ministerul Sanatatii anunta ca a fost elaborat „Compendiul de specialitati medico-chirurgicale”, care va constitui bibliografia pentru domeniul medicina, la examenul din noiembrie, anul acesta.

 

examen-rezidentiatMinisterul Sanatatii vine cu vesti de schimbare, la inceput de an, pentru absolventii facultatilor de medicina, care vor sustine examenul de rezidentiat in noiembrie 2016.  „Compendiul de specialitati medico-chirurgicale”, elaborat de un colectiv multidisciplinar format din cadre didactice de la toate universitatile de medicina si farmacie, va constitui bibliografia pentru concursul national de rezidentiat din sesiunea noiembrie 2016.

Ministerul Sanatatii aduce la cunostinta celor interesati aparitia Compendiului de specialitati medico-chirurgicale, elaborat de un colectiv multidisciplinar format din cadre didactice de la toate universitatile de medicina si farmacie, sub coordonarea prof. dr. Victor Stoica si prof. dr. Viorel Scripcaru. Acest compendiu constituie bibliografia pentru concursul national de rezidentiat din sesiunea noiembrie 2016 pentru domeniul medicina”, informeaza MS, printr-un comunicat.

Potrivit Ministerului Sanatatii, tematica elaborata in baza acestei bibliografii urmeaza a fi publicata in scurt timp pe site-ul oficial al concursului de rezidentiat, ca si in saptamanalul „Viata Medicala”.

Cele doua volume ale compendiului au fost tiparite la Editura Medicala Bucuresti, care va asigura si distributia acestora, mai informeaza MS.

 


Adaugati un comentariu


 

*