S-a dat startul Campaniei „Tu decizi! Voteaza legal!”

13 noiembrie 2012 | 0 comentarii |

Astazi, Inspectoratul de Politie Judedean Buzau a lansat Campania de informare si constientizare a cetatenilor cu privire la riscurile nerespectarii legislatiei referitoare la procesul electoral

 

La Centrul de Prevenire a Criminalitatii (Clubul Politistilor) a fost lansata, marti, 13 noiembrie, in plan local Campania de responsabilizare a cetatenilor initiata de Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) sub sloganul „Tu decizi! Voteaza legal!”, in contextul desfasurarii alegerilor pentru Camera Deputatilor si Senat din 9 decembrie 2012.

Potrivit responsabililor IPJ Buzau, Campania are drept obiective informarea cetatenilor asupra sanctiunilor legale prevazute pentru incalcarea legislatiei electorale si constientizarea acestora, pentru desfasurarea in conditii de legalitate a procesului electoral.

Campania „Tu decizi! Voteaza legal!” se adreseaza, tuturor cetatenilor romani cu drept de vot, dar mai ales tinerilor care implinesc 18 ani si voteaza pentru prima data.

Efectivele tuturor structurilor MAI reprezentate la nivelul judetului Buzau vor desfasura, pana pe data de 9 decembrie a.c., intalniri cu cetatenii atat in mediul urban, cat si in mediul rural, recomandarile preventive adresate cetatenilor cu drept de vot fiind sustinute si de pliantele care contin mesajul campaniei de informare si care vor fi inmanate acestora. 

La nivelul MAI au fost realizate, prin mijloace proprii, 60.000 afise tip A2, 500.000 flyere tip A6, precum si spoturi audio si video.

Judetului Buzau, i-au fost repartizate, pentru a fi distribuite in cadrul activitatilor de informare si constientizare derulate in plan local, 10.000 de flyere si 1.200 de afise.


Adaugati un comentariu


 

*