Secretarul general al Colegiului Medicilor, reales vicepresedinte al unei asociatii medicale europene

31 martie 2015 | 0 comentarii |

Medicul Viorel Radulescu considera ca este o onoare acordarea unui nou mandat in echipa de conducere a EuReHa.

 

comisie medicalaLa finele saptamanii trecute a avut loc, la Bucuresti, o reuniune a asociatiei EuReHa, o organizatie importanta ce reuneste competente europene ale profesiilor reglementate din sanatate, mai exact medici, farmacisti, stomatologi, moase si asistente medicale. La reuniune au participat 18 reprezentanti din tarile membre, Colegiul Medicilor din Romania fiind reprezentant de vicepresedintele Calin Bumbulut, dr. Viorel Radulescu, secretar general si Christian Mohr, consultant suport tehnic

Cu aceassta ocazie au avut loc alegeri pentru desemnarea unei noi echipe de conducere a organizatiei, in conditiile in care functia de vicepresedinte era detinuta de medicul Viorel Radulescu, secretarul general al Colegiului Medicilor din Romania, primul roman care a ajuns in Biroul de conducere al EuReHa. In urma votului participantilor la reuniune, medicul roman a fost reconfirmat in aceasta functie, acordandu-ise un nou mandat in functia de vicepresedinte.

 

Dr. Viorel Radulescu

Dr. Viorel Radulescu

Astfel, dupa alegerile de la Bucuresti, conducerea organizatiei EuReHa este asigurata de Maximo Gonzales din Spania, in functia de presedinte, dr. Viorel Radulescu si Rafael Lleget, vicepresedinti, si  Fracis Patout din Belgia, impreuna cu  Svetoslav Krumov din Bulgaria, care detin functia de trezorieri.

La finalul reuniunii in care a fost reconfirmat in functia de vicepresedinte, medicul roman a declarat ca „pentru Colegiul Medicilor din Romania este o onoare sa detina vicepresedintia acestei organzatii, ai carei membri suntem inca de la inceput. Suntem interesati de proiectele de la nivel european care vizeaza cardul european profesional in format electronic si formarea unei platforme electronice la nivel european prin care sa se poata verifica si autentifica documentele privind profesionistii din sanatate si daca acestia au fost sanctionati in tarile in care profeseaza, prin aceasta garantand calitatea actului medical”.

 


Adaugati un comentariu


 

*