Sedinta extraordinara la Consiliul Judetean

6 august 2017 | 0 comentarii |

Presedintele institutiei, Petre Emanoil Neagu, supune votului alesilor judetului patru hotarari care nu mai suportau amanare.

 

Marti, 8 august, la ora 12.00, Consiliul Judetean Buzau se intruneste in sedinta extraordinara. Patru proiecte de hotarare sunt supuse dezbaterii si aprobarii consilierilor.

O modificare a unei hotarari privind aprobarea utiliarii excedentului bugetar, o noua rectificare a bugetului propriu al judetului, Aprobarea acordului de parteneriat intre Judetul Buzau si unitatile administrativ-teritoriale ale comunelor Robeasca, Sageata si Vadu Pasii, pentru promovarea proiectului „Stimularea mobilitatii la nivel regional prin modernizarea infrastructurii rutiere de transport pe tronsonul limita judet Braila – Robeasca – Vadu Pasii (E85)”, ca urmare a evaluarii tehnico-financiare si aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventii si a indicatorilor tehnico-economici privind investitiile ce se vor realiza in cadrul proectului amintit, promovat spre finantare prin POR 2016-2020, Axa prioritara 6 – „Imbunatatirea infrastructurii rutiere de importanta regionala”.

 

                                   MARȚI, 8 AUGUST 2017, ora 12.00

 

 


Categorii: Actual, Autoritati, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*