Loredana Dorobantu si Mihaela Cojocea isi intra, oficial, in atributii

24 iulie 2017 | 0 comentarii |

 

In sedinta Consiliului Judetean din 27 iulie, acestea vor fi confirmate in functiile de director executiv, respectiv, de director adjunct economic la DGASPC Buzau, in urma promovarii concursului sustinut la ANFP.

 

Consilierii judeteni buzoieni se vor intruni in  sedinta ordinara, joi, 27 iulie, avand de aprobat nu mai putin de 27 de hotarari propuse de presedintele Petre Emanoil Neagu.  Cele mai multe dintre acestea se refera la executia bugetului propriu al judetului si la rectificari privind excedentul avut la dispozitie, atat pentru fiunctionarea institutiei cat si a institutiilor pe care le coordoneaza.

De asemenea, se modifica si se completeaza regulamentul de organizare si functionare a Consiliului Judetean Buzau si se stabilesc salariile functionarilor din aparatul administrativ propriu si al institutiilor subordonate.

Totodata sunt supuse aprobarii anumite sume propuse pentru sustinerea unor activitati de performanta a unor activitati sportive sau pentru organizarea unor activitati culturale, dar si trecerea din domeniul public al judetului Buzau, in domeniul public al comunei Mihailesti, a imobilului „cladire Camin batrani” din localitate.

Un subiect care ar putea starni noi controverse si care se afla pe ordinea de zi a sedintei de joi, este mentinerea mandatului reprezentantului CJ in CA al Companiei de Apa, asa cum s-a stabilit prin Hotararea Consiliului Judetean Buzau nr. 122/2017, pentru sedintele ordinara si extraordinara din 07.08.2017.

 

Sediul DGASPC

Tot in sedinta ordinara din aceasta luna, consilierii judeteni vor avea de aprobat confirmarea, incepand cu 1 august 2017, a conducerii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Buzau, in urma promovarii examenului sustinut la Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP) de catre cele care vor ocupa, cu acte in regula functiile de director executiv, respectiv, director executiv adjunct economic.

Potrivit celor doua proiecte de hotarare promovate in acest sens, se aproba numirea Loredanei-Elena Dorobantu in functia publica de conducere de director executiv al DGASPC Buzau, respectiv, al Mihaelei Cojocea in functia de director executiv adjunct (economic), incepand cu data de 1.08.2017.

In expunerea de motive se precizeaza ca in urma solicitarii ordonatorului principal de credite al Consiliului Judetean Buzau, ANFP a organizat concurs pentru ocuparea celor doua posturi vacante mentionate, iar cele doua au fost declarate „admise” la examenul sustinut in data de 20 iunie, iar rezultatul a fost transmis autotitatii judetene, la inceputul lunii iulie.

Potrivit actelor normative in vigoare si competentelor stabilite prin lege, presedintele Consiliului Judetean, Petre Emanoil Neagu a propus spre aprobarea plenului cele doua proiecte, prin care se numesc in functiile respective, cei doi directori ai DGASPC.

 

PROIECTELE DE HOTARARE propuse spre aprobare pot fi consultate accesand lista de mai jos:

 1. Executia bugetului propriu al judetului Buzau pe trimestrul II 2017 pe cele doua sectiuni
 2. Modificarea Hotararii Consiliului Judetean Buzau nr. 60/2017 privind aprobarea utilizarii in anul 2017 a excedentului anual al bugetului propriu al judetului Buzau rezultat la incheierea exercitiului bugetar la 31 decembrie 2016
 3. Rectificarea a III-a a bugetului propriu al judetului Buzau pe anul 2017
 4. Rectificarea I a bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2017 a Liceului Tehnologic Special pentru Copii cu Deficiente Auditive Buzau
 5. Rectificarea I a bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2017 al Muzeului Judetean Buzau
 6. Modificarea Hotararii Consiliului Judetean Buzau nr. 77/2017 pentru aprobarea alocarii sumelor destinate finantarii activitatilor de performanta a structurilor sportive locale participante la competitiile nationale si/sau internationale in anul bugetar 2017
 7. Aprobarea parteneriatului dintre Consiliul Judetean Buzau, Fundatia pentru Tineret Buzau si Asociatia Hair Redivivus ca si coorganizator al editiei 30 a Festivalului de muzica rock „TOP T”
 8. Trecerea din domeniul public al judetului Buzau in  domeniul public al comunei Mihailesti a imobilului – ”Cladire camin de batrani”, situat in comuna Mihailesti, judetul Buzau
 9. Modificarea si completarea Regulamentului de organizare si functionare a Consiliului Judetean Buzau
 10. Stabilirea salariilor de baza pentru functionarii publici si personalul contractual din aparatul de specialitate propriu al Consiliului Judetean Buzau – familia ocupationala „Administratie”
 11. Stabilirea salariilor de baza pentru functionarii publici si personalul contractual din aparatul de specialitate propriu al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Buzau – familia ocupationala „Administratie”
 12. Stabilirea salariilor de baza pentru functionarii publici si personalul contractual din aparatul de specialitate propriu al Directiei Judetene de Evidenta a Persoanelor Buzau – familia ocupationala „Administratie”
 13. Stabilirea salariilor de bazapentru personalul contractual din cadrul Teatrului „George Ciprian” Buzau – functii specifice familiei ocupationale „Administratie”
 14. Stabilirea salariilor de bazapentru personalul contractual din cadrul Centrului Judetean de Cultura si Arta Buzau – functii specifice familiei ocupationale „Administratie”
 15. Stabilirea salariilor de bazapentru personalul contractual din cadrul Bibliotecii Judetene „Vasile Voiculescu” Buzau – functii specifice familiei ocupationale „Administratie”
 16. Stabilirea salariilor de bazapentru personalul contractual din cadrul Muzeului Judetean Buzau – functii specifice familiei ocupationale „Administratie”
 17. Aprobarea unor modificari in organigrama si statul de functii ale Spitalului Judetean de Urgenta Buzau
 18. Aprobarea modificarii nivelului unor posturi din statul de functii al Muzeului Judetean Buzau
 19. Aprobarea modificarii nivelului unui post din statul de functii al Bibliotecii judetene „V. Voiculescu” Buzau
 20. Aprobarea  modificarii nivelului unor posturi contractuale din statul de functii al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Buzau
 21. Numirea doamnei Dorobantu Loredana-Elena in functia publica de conducere de Director executiv al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Buzau
 22. Numirea doamnei Cojocea Mihaela in functia publica de conducere de Director executiv adjunct (economic) al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Buzau
 23. Aprobarea participarii in anul 2017 a Muzeului Judetean Buzau in cadrul Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national
 24. Modificarea art. 1 din Hotararea Consiliului JudeteanBuzau nr. 124/2017 privind aprobarea participarii in anul 2017 a Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Buzau in cadrul Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national
 25. Modificarea punctului VI din anexa la Hotararea Consiliului Judetean Buzau nr. 148/2017 privind stabilirea consumului lunar de carburanti pentru autoturismele care deservesc parcul auto al Consiliului Judetean Buzau si al institutiilor si serviciilor publice de interes judetean – forma actualizata
 26. Aprobarea Planului de actiuni pentru perioada 2017-2020 pentru realizarea obiectivelor cuprinse in Strategia Judeteana Antidrog 2014-2020

 

 1. NOTE, INTERPELARI:
 2. Notapentru mentinerea mandatului reprezentantului Consiliului Judetean Buzau in Adunarea Generala a Actionarilor la „Compania de Apa” SA Buzau astfel cum a fost stabilit prin Hotararea Consiliului Judetean Buzau nr. 122/2017 si pentru sedintele ordinara si extraordinara din 07.08.2017.

 

 


Adaugati un comentariu


 

*