Stefan Banica Junior concerteaza la Buzau, ca sa ajute Spitalul Judetean

17 decembrie 2012 | 3 comentarii |

Consiliul Judetean si Pro Green Terra organizeaza spectacolul care va avea loc la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, iar o parte din banii stransi pe bilete se va folosi pentru a finanta Sectia Pediatrie a celei mai mari unitati medicale din judet.

 

Stefan Banica in concert

Presedintele Consiliului Judetean (CJ), Cristi Bigiu, impreuna cu ONG-ul Pro Green Terra, invita buzoienii la un Concert extraordinar de Craciun sustinut de de Stefan Banica Junior.

Evenimentul va avea loc in seara de 23 decembrie, la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din municipiul Buzau, care „avand peste 1.800 de locuri pe scaune, poate oferi posibilitatea unui numar mare de fani ai artistului de a-l vedea live, in concert, mai ales ca pretul biletelor este unul foarte accesibil”, a precizat presedintele CJ.

Cristi Bigiu a mai spus ca acest concert a fost organizat atat cu scopul de a oferi buzoienilor, in preajma Sarbatorilor Craciunului, posibilitatea de a se bucura de „un spectacol de calitate, cat si cu un scop caritabil. Stim cu totii ca sistemul sanitar buzoian se confrunta cu mari greutati, iar datoria noastra, a tuturor, este de a contribui in masura in care putem, la buna functionare a Spitalului Judetean, unitatea medicala de care fiecare dintre noi sau dintre cei apropiati are nevoie la un moment dat. Astfel, s-a decis ca o parte din suma incasata din vanzarea biletelor la concert sa fie dirijata catre Spitalul Judetean, mai exact, catre Sectia Pediatrie, pentru ca toti ne dorim sa avem copii sanatosi, iar a-i ajuta pe medici sa le acorde cea mai buna asistenta este extrem de important”, a mai spus presedintele Bigiu, mentionand ca amanunte despre spectacol vor fi prezentate marti, intr-o conferinta de presa.

La randul sau, managerul Spitalului Judetean de Urgenta, dr. Marius Anastasiu apreciaza initiativa Consiliului Judetean si in special al presedintelui Cristi Bigiu care, de cate ori a avut posibilitatea, a sprijinit unitatea medicala, atat pentru a iesi din criza financiara, cat si logistic.

Medici Sectia Pediatrie

Am fost informat ca va avea loc un concert cu Stefan Banica jr. si ca se intentioneaza ca o parte din banii obtinuti din vanzarea biletelor sa fie dirijati catre Spitalul Judetean de Urgenta. Am stabilit, impreuna cu presedintele Cristi Bigiu, ca desi intregul spital are nevoie de investitii si sprijin financiar, Sectia Pediatrie constituie o prioritate, fiind vorba despre o categorie de bolnavi mai sensibili, care necesita mai multa atentie si o mai mare implicare. Nu pot decat sa salut aceasta initiativa”, a declarat pentru sanatatea Buzoiana dr. Anastasiu, mentionand ca in aceeasi masura apreciaza actiunea ONG-ului implicat in organizarea evenimentului, care demonstreaza astfel ca si la Buzau exista societate civila si ca aceasta este capabila sa se implice pentru a sprijini comunitatea in zonele ei cele mai sensibile, asa cum este sistemul sanitar. In aceasta vara, Sectia Pediatrie a fost reorganizata, reabilitata si modernizata (s-au comasat cele doua sectii vechi si s-a format una singura) printr-o investitie de 360.000 de lei, cu bani de la Consiliul Judetean.

Biletele la concertul cu Stefan Banica Junior vor fi puse in vanzare incepand de maine, prin casa de Bilete a Teatrului „George Ciprian”, din Bd.Nicolae Balcescu nr. 44, la pretul de 30 de lei.

O parte din banii obtinuti din vanzarea biletelor va fi folosita de Pro Green Terra pentru educarea elevilor in spiritul protejarii mediului pentru sanatate. In acest scop se va organiza un concurs pe teme de ecologie. Desi infiintat abia in acest an, ONG-ul buzoian a desfasurat deja o serie de actiuni de ecologizare a parcurilor si locurilor de joaca din municipiul Buzau si pledeaza pentru promovarea unei vieti sanatoase intr-un mediu sanatos.Comentarii (3)

 1. Laurentiu S. spune:

  Foarte frumos, este un dublu cadou de Craciun pentru buzoieni! Pe de o parte concertul, pe de alta, donatia catre spital, cu beneficiari copiii. Felicitari!

 2. Un Buzoian spune:

  Ca se organizeaza un concert caritabil pentru spital este in regula. Ce se va intampla insa cu banii vom vedea – sa nu se duca in buzunarele cuiva, ca si in cazul maternitatii lui Mocanu.
  Inainte de locale s-au transat lucrurile: Bigiu la CJ si Mocanu in Parlament ca sa aiba imunitate.
  Acum, Mocanu e imun. Dar faptul ca Bigiu nu cere lamurirea situatiei maternitatii imi da de gandit….

 3. adrian spune:

  Foarte inspirat! Este un fel de cadou de Craciun!

Adaugati un comentariu


 

*