Mai sunt doar 400 de bilete la concertul lui Banica Junior organizat pentru a ajuta Spitalul Judetean Buzau

20 decembrie 2012 | 0 comentarii |

Presedintele Consiliului Judetean, Cristi Bigiu, si managerul Spitalului, dr. Marius Anastasiu, au multumit astazi, intr-o conferinta de presa, celor „1.900 de buzoieni care prin cumpararea biletelor contribuie la cresterea calitatii actului medical”.

 

Se confirma inca o data, Stefan Banica Junior este iubit de buzoieni. In numai doua zile de la punerea in vanzare a biletelor la concertul extraordinar sustinut pe 23 decembrie la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din municipiul Buzau, se vandusera 1.400 de bilete, potrivit anuntului facut astazi, intr-o conferinta de presa, de presedintele Consiliului Judetean, Cristi Bigiu, initiatorul evenimentului.

Invit din toata inima, buzoienii, sa participe la concertul de Craciun sustinut de Stefan Banica Junior. Este adevarat, evenimentul este organizat de Consiliul Judetean si Pro Green Terra, dar cu sprijinul unor oameni de afaceri, care s-au implicat si carora vreau sa le multumesc. Sunt fericit sa constat ca si buzoienii se implica in actiuni umanitare ca cea de acum, de a sprijini financiar Sectia Pediatrie a Spitalului Judetean prin cumpararea acestor bilete. Pe de alta parte, ma bucur ca la un pret accesibil, de numai 30 de lei/biletul, buzoienii se pot bucura de un spectacol de calitate in preajma Sarbatorilor Craciunului. Toti cei 1.900 de buzoieni care cumpara bilete vor contribui in acest fel la rezolvarea unor probleme ale comunitatii si, mai ales, ale copiilor nostri”, a declarat Cristi Bigiu, presedintele Consiliului Judetean, mentionand ca cea mai mare parte din banii incasati pe bilete va merge la spital, iar o suma modica va fi destinata organizarii unui curs de ecologie pentru copii, care la randul lor trebuie educati sa-si protejeze sanatatea si mediul in care traiesc.

 

„Pentru copiii nostri”

 

La randul sau, managerul Spitalului Judetean de Urgenta, dr. Marius Anastasiu a multumit buzoienilor care intr-un fel sau altul inteleg sa se implice in problemele comunitatii, dar si Consiliului Judetean si in special presedintelui Cristi Bigiu care prin aceasta actiune completeaza o serie de alte initiative prin care a sprijinit Spitalul Judetean.  „Toata lumea stie ca sistemul sanitar traverseaza o perioada de deficit financiar, cu implicatii directe asupra dotarii si a actului medical. Este laudabila aceasta actiune de a oferi o suma Sectiei Pediatrie, cu o patologie mai diferita si mai sensibila, cea a copilului mic. Este fericit si contextul in care se intampla, Sarbatorile Craciunului fiind o perioada  in care cu totii suntem mai buni si mai darnici, mai ales fata de copii. Nu pot decat sa multumesc domnului Cristi Bigiu si celor care acorda sprijin Spitalului Judetean, cu atat mai mult cu cat actiunea se adauga unei succesiuni de gesturi similare, de finantare a SJU din partea Consiliului Judetean. Si, nu in ultimul rand, cred ca astfel de initiative pot atrage si alte gesturi de generozitate”, a spus dr. Anastasiu.

 

Ecologie si responsabilitate

 

Stefan Banica in concert

Presedintele Pro Green Terra, Catalin Mandrean, a tinut la randul sau sa arate ca ONG-ul pe care il reprezinta, desi infiintat abia anul acesta, prin organizarea unui curs de ecologie cu o suma obtinuta din vanzarea biletelor la concertul lui Banica jr. se afla la al treilea proiect legat de ecologie. „Primul a insemnat salubrizarea Cartierului Micro III din municipiul Buzau, iar al doilea a constat in reamenajarea si dotarea unui parc de joaca pentru copii, pe Bd. Nicolae Balcescu. Nici echipamentele vechi nu se vor pierde, ele vor fi reconditionate si utilizate in amenajarea unui parc pentru copiii dintr-un sat  buzoian. In cadrul proiectului actual, vom organiza un curs pentru elevi pentru a-i invata sa-si protejeze sanatatea si sa respecte mediul”, a spus Mandrean.

Presedintele CJ, Cristi Bigiu, a invitat, inca o data, buzoienii sa-l vada si sa-l asculte pe Stefan Banica jr. la Sala Sporturilor, pe 23 decembrie, si a tinut sa precizeze ca nicio oficialitate sau altcineva nu a beneficiat de invitatie la concert, astfel incat toti patricipantii la spectacol vor contribui la sustinerea celor doua actiuni pentru care a fost organizat.  


Adaugati un comentariu


 

*