Sute de oferte pentru medici si asistenti, la Targul de Joburi „Careers in White”

20 octombrie 2017 | 0 comentarii |

La Targul organizat la Iasi, pe 21 octombrie, numeroase clinici din strainatate le ofera medicilor romani salarii de pana la 13.000 de euro si oportunitati reale de dezvoltare profesionala.

 

In timp ce sindicatele din Sanatate isi striga nemultumirile in strada si nu ajung la niciun compromis in urma negocierilor cu guvernantii, angajatorii straini din domeniul medical le ofera medicilor si asistenilor medicali din Romania locuri de munca atractive, bine remunerate, si mai ales oportunitati de dezvoltare profesionala.

Toamna aduce cu ea o noua editie a Targurilor de Joburi pentru Personalul Medical organizate de Careers in White, iar la Targul de Cariere in Alb ce va avea loc in 21 octombrie la Iasi, cei care sunt in cautarea unui loc de munca in domeniul medical sunt asteptati cu un CV actualizat, la Casa de Cultura a Studentiolor. In intervalul orar 10.00-14.00, medicii si asistentii medicali vor putea discuta cu recrutorii prezenti la targ si vor primi oferte de munca personalizate, atat in tara, cat si in strainatate.

Recrutorii prezenti in cadrul targului din Iasi, in aceasta toamna, ofera nu doar conditii de munca la cele mai inalte standarde, ci si salarii atractive, care pot ajunge chiar si pana la 13.000 de euro pe luna, in functie de experienta si specializare. Multe dintre oferte sunt insotite si de alte facilitati, cum ar fi cursurile de limba straina gratuite, ajutor in gasirea unei locuinte, obtinerea vizei si a permisului de sedere si chiar ajutor in relocarea intregii familii.

 

Recrutorii cauta, in general, medici specialisti si medici rezidenti, asistenti medicali, stomatologi, dar si ingrijitori si fizioterapeuti. Ofertele de munca sunt in special pentru tari precum Marea Britanie, Germania, Irlanda, Danemarca, Suedia si Norvegia, dar si pentru Romania, atat in sistemul privat cat si in sistemul public care se confrunta cu o mare criza de specialisti.

Agentiile de recrutare se alatura evenimentului pentru a le oferi candidatilor  informatiile si detaliile corespunzatoare despre oferta lor de locuri de munca. Fiecare nou sezon aduce noi angajatori, astfel incat fiecare dintre cei care cauta un loc de munca sa gaseasca unul potrivit. Angajatorii doresc sa intalneasca candidati bine pregatiti care doresc sa se dezvolte profesional”,a declarat Corina Pop – Sales Manager.

Targul de Job-uri se va desfasura intre orele 10:00 si 16:00, iar participarea este gratuita.

Agentiile de recrutare vor sta la dispozitia candidatilor pentru orice fel de intrebari, iar pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul www.careersinwhite.com.

 


Categorii: Actual, Jobs, Medici, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*