Toamna ofertelor la Sensiblu

13 octombrie 2012 | 0 comentarii |

Consultatii gratuite si o excursie intr-o statiune din Alpii Austreci reprezinta cea mai importanta tentatie prin care lantul de farmacii Sensiblu vrea sa-si atraga si sa-si fidelizeze clientii.

 

Intr-o intrecere in oferte si pachete promotionale intre farmacii, Sensiblu vine, in luna octombrie, cu reduceri de pret la produsele de ingrijire corporala, mai ales la cele destinate bebelusilor, precum si la medicamentele specifice sezonului rece, pentru tratarea racelii si gripei, vitamine si minerale.

Tot in aceasta luna, posesorii cardurilor Sensiblu Silver sau Gold beneficiaza de un consult gratuit endocrinologic, plus o analiza Ca si Mg intr-o clinica din Bucuresti, pentru care este necesara o programare dinainte.

Cel mai atractiv pachet promotional il reprezinta insa posibilitatea castigarii unuia dintre cele 15 sejururi de doua persoane intr-o statiune din Alpii Austrieci, pentru oricine achizitioneaza un produs din farmacie. Promotia este valabila pana la 28 noiembrie.

Sensiblu este cea mai mare retea de farmacii din Romania, fiind prezenta in aproape toate orasele si lider de piata in domeniul farmaceutic. Compania a fost infiintata in 1997 si a introdus in tara noastra conceptul de farmacie deschisa dedicata sanatatii si frumusetii. In prezent, locuitorii din orasul Buzau beneficiaza de noua farmacii Sensiblu.


Adaugati un comentariu


 

*