UMF „Carol Davila” organizează, online, Simularea Examenului de Admitere

11 aprilie 2020 | 0 comentarii |

Aspiranții la o carieră în domeniul medical care doresc să participe la eveniment mai au la dispoziție doar două zile pentru înscrieri, iar detalii suplimentare pot obține de pe platforma de Facebook a SSMB.

 

Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti (SSMB), în colaborare cu Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” (UMFCD) din Bucureşti, organizează, în data de 16 mai 2020, cea de-a XI-a ediție a Simulării Examenului de Admintere care, anul acesta, din cauza restricțiilor impuse de actualul context epidemiologic, va avea loc online. Organizatorii spun că au creat cadrul legal și condițiile tehnice pentru participarea a peste 3.000 de liceeni, „astfel încât să poată oferi în continuare şansa unui număr cât mai mare de participanţi care să îşi testeze cunoştinţele”, se menționează într-un comunicat al universității. Astfel, echipa de organizare a evenimentului „îşi transferă întreaga activitate în mediul online, asigurând o platformă de examen special creată, care să respecte în paralel normele de protecţie impuse”.

Tinerii care doresc să participe la acest eveniment trebuie să se grăbească, întrucât înscrierile se mai pot face doar până luni, 13 aprilie, prin crearea unui cont pe site-ul oficial al evenimentului: https://simulare.ssmbucharest.ro/, urmat de achitarea unei taxe de 90 de lei.

 

Noua platformă va permite afişarea subiectelor, rezolvarea acestora de către participant, în timpul special dedicat examenului, şi ulterior oferirea rezultatului către acesta.

Participanţii vor avea acces la numeroase premii distribuite pe căile de comunicare disponibile în prezent, dar şi la un tur virtual al facultăţii, în cadrul căruia vor putea interacţiona cu studenţii medicinişti, menționează organizatorii.

Echipa de organizare validează, în final, toate conturile care au respectat paşii esenţiali, elevii devenind eligibili pentru a participa la Simulare. Lucrările vor fi corectate pe loc, lucru realizat de platforma de examen, punctajul obţinut fiind disponibil odată cu încheierea Simulării. Rezultatele finale şi clasamentul vor fi publicate pe data de 17.05.2020, după finalizarea sesiunii de contestaţii. Pentru nelămuriri şi detalii suplimentare, organizatorii pun la dispoziţie pagina oficială de Facebook a Societăţii Studenţilor în Medicină din Bucureşti, unde elevii pot adresa întrebări: https://www.facebook.com/ssmb1875/”, se menționează în comunicatul de presă remis de UMFCD.

 

Tot online, însă pe data de 17 mai, Simularea Examenului de Admitere va avea loc și la UMFST Târgu Mureș, care transmite căsiguranța și sănătatea participanților reprezintă prioritatea numărul unu, astfel am decis adaptarea examinării printr-o platformă online capabilă să genereze experiența completă a Examenului de Admitere UMFST!

Pentru informații despre modalitatea de înscriere și desfășurare a evenimentului, tinerii care doresc să participe sunt invitați să vizioneze, în data de 14 Aprilie, de la ora 18, emisiunea interviu a organizatorilor Simulării.

Pachetele achiziționate anterior sunt în continuare valabile! Cei care au achiziționat pachete de 2 sau 3 Simulări și doresc să acceseze un refund o pot face prin trimitetea unui email la adresa refundsimulare@lstgm.ro care să conțină: Numele și adresa de email cu care s-a realizat înscrierea, dovada plății, contul bancar în care se poate face restituirea și un număr de telefon”, se mai precizează în comunicatul universității.

Detalii pot fi obținute de la grupul de suport al studenților UMFST, pe pagina de Facebook.

 


Adaugati un comentariu


 

*