Zâmbete… antivirus

20 noiembrie 2020 | 0 comentarii |

Ca să mai scape de stres și să suporte mai ușor restricțiile impuse de pandemie, românul face haz de necaz.  

Începem și noi ziua cu un zâmbet și cu câteva dintre glumele cele mai apreciate de internauți…

 

Se întoarce un ardelean de la spital, unde a auzit că un pacient a fost depistat cu coronavirus. Odată întors în sat, se duce la gardul vecinului să-l întrebe:

– Mă, vecine, tu ai coronavirus?

Stă vecinul nostru și se gândește: dacă-i spun că am, îmi cere să-i dau; dacă-i spun că n-am, zice că nu-s gospodar… După ce se gândește, răspunde:

– Mă, am, dar numa’ puțin mi-o mai rămas pe fund…

***

Merge un tip la medicul ortoped și i se plânge:

– Domnule doctor, vă rog să mă ajutați! De când cu pandemia asta, în fiecare noapte visez cinci femei superbe care se reped la mine și încearcă să mă dezbrace. 

– Și dvs. ce faceți?

– Le împing la o parte… subconștientul meu știe că e pandemie și este interzisă apropierea fizică, mai ales dacă nu cunoști persoana…

– Înțeleg. Și cum pot eu să te ajut?

– Rupeți-mi mâinile, vă rog…

***

– Ioane, unde-i sticla de pălincă?

– Ioai, tu Mărie, am dezinfectat o rană.

– Ce fel de rană?

– Sufletească…

***

Școala online obligatorie:

– Doamna profesoară, eu mâine și poimâine lipsesc, că n-a plătit tata netu’.

***

Virusu’ ăsta sigur a fost inventat de o femeie: baruri închise, fotbal suspendat, cu amicii la bere n-ai cum să mai ieși. Stăm acasă cu femeile.

***

E clar. Bărbații trec prin cele mai proaste clipe din istorie. Guvernul nu-i vrea la muncă. Poliția nu-i vrea pe străzi. Soțiile nu-i vor acasă.

*** 

Coronavirusul omoară bătrânii, tinerii, doctorii, infirmierii, pe întreaga planetă. Dar nu a omorât niciun politician până acum. Ați observat?

 ***

Principala cauză a răspândirii virusului este mersul la muncă. Încă o dată se demonstrează științific că munca dăunează grav sănătății.

***

Statul român ia în calcul să prelungească starea de alertă la nesfârșit, după ce a constatat că încasează mai mult din amenzi decât din impozite.

***

Nu mi-am imaginat niciodată că le voi interzice părinților să iasă din casă așa cum ne făceau ei nouă cândva. Cum se întoarce roata!

***

Surprinzător la virusul ăsta e că atacă medici, asistente, spitale întregi, dar fuge de supermarketuri ca dracu’ de tămâie.

 ***

Nu cred că am supraviețuit atâtor nopți cu beții crunte de mi s-a rupt filmul, ca să fiu lichidat acum de un virus cu nume de bere cu conținut mic de alcool.

***

– Cum ți-a ieșit testul IQ?

– Negativ, slavă Domnului!

 

*Aceasta este o rubrică de bancuri / umor / pamflet/ anecdote și va fi tratată ca atare. 

 


Adaugati un comentariu


 

*