Zâmbete cu Marin și Maria

8 septembrie 2018 | 0 comentarii |

Mărin a terminat Facultatea de Medicină și se specializează ca medic de familie, apoi se angajează la clinica unui medic renumit din Craiova, care avea mai multe puncte de lucru în rural. După un timp, Mărin este trimis singur la unul dintre aceste puncte de lucru. Când revine la clinică, este întrebat cum s-a descurcat.

-Mai întâi a venit lelea Floarea, pe care o durea capul, așa că i-am dat un calmant. Mai târziu a venit un copil julit la un genunchi, i-am curățat rana, am dezinfectat-o, apoi l-am pansat. Mai dificil de luat o decizie terapeutică a fost când, aproape de sfârșitul programului, a venit Maria. A intrat în cabinet, a încuiat ușa, s-a dezbrăcat și s-a întins pe masa de consultație, spunându-mi că nu a mai văzut bărbat de trei luni…

– Și tu ce-ai făcut? – îl întreabă șeful clinicii.

-Păi… m-am gândit puțin,  apoi i-am pus picături în ochi și i-am zis că dacă nu-i trece să revină să-i dăm recomandare pentru oftalmolog…

***

De Sfânta Maria, Mărin vrea să-și plimbe iubita cu o mașină cu mulți cai putere…

– Ia zi, Mărie, azi, de ziua ta, ai vrea să mergem cu o mașină mare, cu mulți cai putere, pe care nu trebuie să o conducem noi și să avem șofer?

–  Vai, Mărine, de când aștept acest moment!

– Atunci hai, Mărie, repede… că vine autobuzul!

***

Măria discută cu Marianne, prietena ei franţuzoaică.

Dacă mă înşeală Ion o dată, îl iert. Dacă mă înşeală a doua oară divorţez, că doar n-oi sta cu un recidivist – zice Măria.

Marianne spune:

Dacă mă înşeală Jean o dată, eu îl înşel de două ori. Dacă mă înşeală a doua oară, îl înşel de 100 de ori, ca să-mi vărs năduful. Dacă mă înşeală şi a treia oară, divorţez, că doar nu m-oi face curvă din cauza lui!

 


Categorii: Umor

Adaugati un comentariu


 

*