Specialiștii din domeniul medical, invitați la Școala de Vară în Podiatrie

4 iunie 2021 | 0 comentarii |

Evenimentul, ajuns la a patra ediție, va avea loc on-line, în perioada 23-24 iulie, cu participare internațională.

 

Asociația de Podiatrie a lansat invitația oficială pentru cea de-a patra ediție a Școlii de Vară în Podiatrie, un eveniment care se va desfășura on-line, în condițiile în care riscurile cu care ne-am confruntat în perioada pandemiei nu sunt încă eliminate în totalitate. Evenimentul va avea loc în perioada 23-24 iulie, cu participarea unor specialiști din mai multe țări, lista participanților fiind încă deschisă. Manifestarea  se adresează profesioniștilor din domeniul medical care se ocupă de îngrijirea persoanelor cu probleme de picior în general și, în special, a persoanelor cu diabet zaharat.

Pe parcursul celor două zile, participanții vor avea ocazia să interacționeze și să schimbe experiențe și bune practici cu personalități de renume la nivel internațional, specializate în podiatrie și în picior diabetic, precum și cu lideri de opinie din România.

Totodată, participanții vor avea posibilitatea să adreseze în timp real întrebări tuturor speakerilor invitați. În timpul sesiunilor științifice, pe lângă întâlnirea interactivă cu acești speakeri, se vor organiza și concursuri cu tematică medicală, dotate cu premii atractive, ai căror câștigători vot fi votați în timp real.

 

Programul științific al școlii de vară va cuprinde sesiuni de prezentări, urmate de sesiuni de întrebări și răspunsuri, precum și prezentări de caz dedicate diverselor patologii de la nivelul piciorului. Printre subiectele abordate se vor afla managementul piciorului diabetic – abordarea vasculară, îngrijirea plăgilor, examinarea piciorului diabetic – Hi-Tech în piciorul diabetic, noțiuni de biomecanică a piciorului, analiza mersului, analiza încălțămintei, curiozități din domeniul podiatriei, podiatria la copii și vârstnici, podiatria în criminalistică.

În fiecare zi, sesiunile științifice se vor încheia cu o prezentare, susținută de un lider de opinie internațional în domeniul podiatriei.

Organizatorii spun că evenimentul dorește să sublinieze atât importanța podiatrului, ca specialist medical în îngrijirea piciorului în general, cât mai ales ca membru al echipei multidisciplinare de îngrijire a persoanei cu diabet zaharat.

 

Lucrările vor fi transmise live și vor putea fi urmărite numai de către persoanele înregistrate în prealabil, care vor primi un user name și o parolă personalizată cu o zi înaintea evenimentului. În plus, înregistrarea evenimentului va fi disponibilă pe platformă 30 de zile pentru o revizualizare ulterioară.

Avem convingerea că participarea fiecăruia la acest eveniment va avea o contribuție semnificativă la dezvoltarea profesională, la construirea unui bun brand personal și profesional. Fii astăzi mai bun decât ai fost ieri. Propune-ți să fii cel mai bun! Ai ales să fii profesionist în domeniul sănătății! Ai ales să contribui activ la starea de sănătate a celor cu care te întâlnești în jobul tău de zi cu zi! Ai ales să fii aproape de oameni!” este mesajul transmis de organizatorii evenimentului.

 

 


Adaugati un comentariu


 

*