HOROSCOP SANATATE – Saptamana 9-15 iulie

9 iulie 2012 | 0 comentarii |

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Eforturile tale, nativ din zodia Berbecului, sunt indreptate in aceasta saptamana in special inspre deblocarea unor situatii, care insa se soldeaza mai mult cu certuri, stricarea unor relatii si dureri de cap.

Ar fi bine sa tii minte ca nu in aceasta saptamana este cel mai greu de suportat ceea ce se intampla cu tine, asa ca te-ar ajuta sa te pregatesti cu trup si suflet de confruntarile care te asteapta dupa 18 iulie, cand Marte si Uranus te vor supune unor incercari aproape brutale: ai grija cum conduci masina, vezi cum si cu cine te iei la harta, nu incerca sa fortezi nota in relatiile sentimentale daca nu vrei sa ai probleme!

Cu putin tact si multa atentie poti scapa de accidente, de represalii si mai ales poti sa-ti consolidezi relatia sentimentala, familiala. Poate sa nu fie tocmai confortabil pentru tine, obisnuit sa fii cel care stabileste regulile, dar daca intelegi ca pentru sanatatea ta fizica si mai ales pentru cea psihica este necesar ca pana la sfarsitul acestei luni sa fii calm, prudent si sa nu uiti sa-ti iei medicamentele prescrise, vei trece mai usor peste incercari.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Te vei intalni in saptamana 9-15 iulie cu numeroase momente favorabile, atat pentru situatia ta financiara cat si profesionala. Nu trebuie sa te culci pe o ureche si sa crezi ca va fi usor, ar putea fi necesar un efort major, dar important este rezultatul, solutiile pe care le identifici si felul in care acestea sunt apreciate, astfel incat chiar daca vei avea parte de ceva mai multa oboseala, te vei simti reconfortat psihic si vei putea duce la bun sfarsit orice povara fizica.

Harta cerului tau este destul de buna, o serie de persoane te vor ajuta sa-ti gasesti echilibrul, sa beneficiezi de pe urma unei noutati, fie ca este ea de natura financiara, sociala sau profesionala. In cazul in care ai o problema de sanatate,  vei gasi medicul cel mai priceput, tratamentul cel mai eficient, metoda cea mai buna de a te vindeca sau cel putin de a-ti ameliora unele suferinte.

Este bine sa profiti de tot ce ti se ofera in aceasta perioada, sa ai grija ca problemele de sanatate sa fie rezolvate, sa eviti orice excese, pentru ca incepand cu sfarsitul lunii iulie si pana la sfarsitul anului s-ar putea sa nu mai intalnesti la fel de multe oportunitati.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Saptamana incepe fara evenimente deosebite pentru tine, nativ al zodiei Gemeni! Chiar ai senzatia ca te cam plictisesti, tu cel obisnuit sa fii permanent in centrul unor evenimente, vei beneficia din plin de ceea ce te asteapta pe 14 si 15 iulie. Tranzitul Lunii va activa conjunctia dintre cei doi benefici, Venus si Jupiter, aducandu-ti sperante noi, seninatate, vesti extraordinare care iti vor crea o stare psihica extrem de confortabila.

Nu strica insa putina ponderatie, chiar daca Mercur iti stimuleaza orgoliul si vanitatea, pentru ca risti sa pierzi din vedere anumite oportunitati. Ai numerosi prieteni care te-ar putea ajuta  sa-ti rezolvi mai usor atat problemele profesionale si financiare, cat mai ales pe cele de sanatate, dar trebuie sa-i vezi, sa-i cultivi, sa le dai sansa sa intervina.

Atat Venus cat si Jupiter fac un trigon regal dinspre semnul Gemenilor spre semnul Balantei, iar aceste beneficii vor continua si dupa 15 iulie, aducandu-ti satisfactii, amintiri de neuitat. Este o perioada de maxima sustinere astrala, de pe urma careia te vei simti revigorat fizic, pihic si emotional.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Numeroase lucruri nestiute, tainuite dar puternice actioneaza asupra ta in aceasta saptamana. Unele vor crea anumite convulsii in relatiile pe care le ai cu cei din jur, iti vor da de furca, te vor supune la efort, stres si nopti nedormite, actionand astfel asupra sanatatii tale.

Apar dureri ale unor organe pe care le stiai sanatoase si care potrivit analizelor pe care le-ai facut nu au motive sa existe. Simti poate o slabiciune fara justificare, esti obosit, un junghi te tine, te impiedica sa obtii randamentul de care ai nevoie.

Tensiunea dintre Marte, Pluton si Uranus poate fi explicatia acestor stari, mai ales in primele zile ale saptamanii. Din fericire, Soarele tau le va diminua, pentru ca vine cu vitalitate si protectie fizica.

Cei doi benefici construiesc si ei, tacut, premize favorabile pentru sanatatea ta, spre sfarsitul saptamanii. Te vei odihni mai bine, recuperezi forta pierduta prin stres, munca si nopti nedormite. Esti ajutat sa te vindeci, sa-ti recapeti vitalitatea intr-un mod aproape miraculos. Organismul tau va avea o extraordinara capacitate de regenerare, chiar de autovindecare psihica, fizica si emotionala ce te va ajuta sa treci cu bine prin incercarile la care vei fi supus dupa 18 iulie.

Leu (22 iulie – 22 august)

Fiind nascut in zodia Leului, beneficiezi de mersul direct al planetei Mercur pana in seara de 14 iulie si totul iti va merge bine: obtii beneficii materiale si spirituale, te simti bine, ai succes.

Dupa 15 iulie, Mercur intra in miscare aparent retrograda si timp de trei saptamani vei avea probeme la nivelul gandirii, perceptiei, asimilarii informatiilor. De aceea este foarte impotant sa faci inainte de 14 iulie tot ce trebuie, sa-ti rezolvi problemele de orice fel ar fi ele, sa-ti faci analizele de care ai nevoie, sa-ti iei tratamentul prescris de medic, sa nu mai amani investigatia, operatia pe care ti-a recomandat-o specialistul. In a doua parte a acestei luni si in primele saptamani din august este mai bine sa-ti iei concediu, sa stai cuminte, sa fii prudent, rezervat in luarea unor decizii.

Profita cat poti de ajutorul prietenilor, pentru ca este sincer! Generozitatea lor este dezinteresata, discreta si extraordinara: vor pune o vorba buna acolo unde si cand trebuie, te vor ajuta cu maxima eleganta sa obtii ceea ce ai nevoie, iti vor procura un medicament greu de gasit, te vor recomanda unui medic exceptional, vor „lucra” in beneficiul tau cu o discretie extraordinara.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Norocul se invarte in jurul tau in aceasta saptamana, indiferent daca esti tanar sau mai varstnic, daca faci parte dintr-o anumita categorie sociala si profesionala, ori daca esti mai instruit sau mai putin invatat.

Jupiter nu a mai fost in zodia Gemenilor de 12 ani, asa incat acum este pregatit sa le aduca Fecioarelor beneficii. Ai parte, asadar, de o buna imagine, de posibilitatea de afirmare, de a lua decizii importante, de a stabili parteneriate profitabile, de a obtine o vindecare miraculoasa, de a te insanatosi spectaculos dupa o boala cu care pana acum aveai impresia ca lupti ca si cu morile de vant.

Nu scapi nici de „urecheala” Lunii negre, dar asta nu inseamna decat ca ti se atrage atentia atunci cand ai tendinta sa exagerezi, cand mergi pe mana cuiva care nu-ti merita increderea, ca te trezeste la realitate si te impiedica sa aluneci pe o panta pe care nu ai putea-o controla. Nicio exagerare nu este benefica pentru sanatatea ta, fie ca este ea alimentara sau ca esti atras de mirajul unor betii sau al altor senzatii tari. Tentatiile vor aparea la tot pasul, dar spre norocul tau, vei fi impiedicat sa te lasi prada lor, fie din cauza ca apar unele probleme pe care trebuie sa le rezolvi urgent, fie pentru ca nu te simti bine la un moment dat.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Dinamismul si eficienta te caracterizeaza in aceasta saptamana, cand planeta Marte trimite un impuls de energie asupra ta. Fie ca este vorba despre activitatea profesionala pe care o desfasori, despre cea casnica sau despre un hobby, ai o extraordinara dispozitie de a face lucrurile bine si fara efort, ca o implinire a constiintei care, oricat ai munci, iti creeaza confort psihic si nu oboseala. Gasesti in tot ce faci prilej bucurie pentru suflet, pentru minte si pentru trup. Iti faci timp sa alergi in parc, sa mergi la fitness, la o partida de tenis sau la bazinul de inot. Vezi filme noi, citesti o cate buna sau mergi la o expozitie, pleci intr-o expeditie sau, pur si simplu, descoperi ceva nou de facut la serviciu. Din tot ce te inconjoara extragi pilde de viata, iti imbogatesti cunostintele si experienta, totul te face sa te simti mai energic, mai puternic, mai sanatos fizic si psihic.

In cazul in care sanatatea iti era afectata de o boala, gasesti remedii incredibil de eficiente si de accesibile, iar efectele se vor vedea rapid. Este posibil ca unele dintre actiunile tale sa aiba legatura cu strainatetea. Fie ca mergi in vacanta sau in interes de afaceri, este aproape imposibil sa nu intalnesti si o oportunitate de a-ti ajuta organismul sa beneficieze de o terapie noua.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Tranzitul Soarelui prin semnul Racului, precum si Chiron si Neptun in Pesti ar trebui sa-ti aduca tie, nativ din Scorpion, armonie, stabilitate, echilibru psihic, detasare si atasament fata de o idee, un proiect, o cauza buna.

 Exista in anumite cazuri, mai ales daca nu te abtii de la tentatii si excese, riscul unor suferinte. Apare necesitatea efectuarii unor activitati stresante, epuizante. Anumite relatii te dezamagesc si chiar iti pot cauza nefericire, de aceea este necesara o analiza a situatiilor in care te afli si mai ales o atitudine precisa, concisa si corecta care sa te scuteasca de tulburari afective ce nu vor ramanae fara ecou asupra corpului fizic, mai ales la nivelul capului, ficatului si al inimii.

Pe 14 iulie, conjunctura astrala te va ajuta sa descoperi daca ai fost inselat, sa afli daca si in ce fel ai fost mintit, furat sau pagubit in modul cel mai eficient mascat. Asta te va ajuta sa iei masuri, sa tai „raul de la radacina”, chiar cu riscul ruperii unor relatii la care tineai. Este momentul sa actionezi, pentru ca altfel risti sa suporti consecinte foarte neplacute incepand cu 15 iulie!

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Beneficiezi de prezenta planetei Mercur in privinta comunicarii, a exprimarii, a cristalizarii unor idei sau, pur si simplu, a comunicarii cu cei din jur. In acest context, poti lua deciziile cele mai favorbile in ceea ce priveste relatiile cu familia, cu colegii, prietenii sau medicii cu care te tratezi.

Efectul benefic al planetelor Venus si Jupiter, la care se adauga cel al Lunii pe 14 iulie, actioneaza asupra norocului si sanatatii tale, fara eforturi financiare. Prietenii iti vor intinde o mana de ajutor ori de cate ori ai nevoie, iar cei cu care vii in contact te vor sprijini fara ca tu sa le datorezi ceva in schimb.

Atentie, insa, odata cu toate acestea ar putea aparea si riscul (mai ales pentru barbati) dorintei de a incerca anumite senzatii tari, de a trai periculos, iar lipsa de cumpatare te-ar putea costa infinit mai scump decat placerea de moment pe care doresti sa ti-o oferi!

Cumpatarea te va feri de dezechilibre metabolice, de dureri de cap si de grijile pe termen lung care altfel apar si de care nu te poate scuti nimeni daca tu insuti nu vrei sa te feresti…

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

La fel ca si in ultimele saptamani, sanatatea ta beneficiaza de o evolutie excelenta. Te simti din ce in ce mai bine daca ai fost bolnav, organismul tau reactioneaza bine la tratament, faci pasi repezi catre vindecare. Asimilezi cu usurinta hrana sau substantele ingerate in scop terapeutic, problemele care alta data pareau de nerezolvat isi gasesc acum leacul si inca intr-un termen record.

In sfarsit, poti spune ca ai o buna fiziologie sau cel putin ca aceasta ti s-a imbunatatit, ca trupul tau este sanatos sau ca s-a insanatosit, ca ai o minte limpede, ca ai scapat de stres si angoase, ca te-ai detasat de ceea ce te-a tinut prizonier pana nu demult, la nivel anatomic.

Luni de zile ai fost atent la felul in care misti mana sau piciorul la care ai suferit o trauma sau o interventie chirurgicala, la semnalele venite de la diferite organe interne, dar acum ti se deschide o noua perspectiva asupra starii tale fiziologice si iti regasesti instantaneu cheful de viata. Se poate vorbi despre o vindecare miraculoasa, desi in realitate efectul este unul de lunga durata, sedimentat in timp si manifestat vizibil abia acum, cand astrele contribuie la eficientizarea terapiilor nativilor din zodia Capricornului.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

La fel cum faci de cateva luni incoace, si in aceasta saptamana te bucuri de capacitatea de a obtine tot ce ti-ai propus, de a te face ascultat, de a beneficia de increderea celorlalti, de a-ti impune punctul de vedere.

Dupa 14 iulie insa, parca totul se intoarce la 180 de grade, te confrunti cu opozitii, cu reprosuri, cu nesupunere si chiar razvratire. Asta te nemultumeste, iti da dureri de cap, te streseaza, te consuma fizic si psihic, iti da palpitatii si te determina sa recurgi la medicamente pentru nu scapa lucrurile de sub control.

Ingrijeste-ti acum sanatatea, vei gasi tu mai tarziu oportunitatea de a readuce lucrurile in starea pe care o consideri normala si pentru care ai consumat energie, nervi si bani.

Pana atunci iti poti oferi experiente exotice, esti dornic de aventura, simti nevoia sa-ti demonstrezi cat esti de cuceritor (mai ales daca esti barbat), de irezistibil, de capabil de experiente dintre cele mai speciale. Ai grija, orice exagerare ar putea sa te coste nu doar financiar, ci si din punctul de vedere al sanatatii. Vrei sa ai intotdeauna un strop de spectacol intr-un experiment sufletesc, dar ai grija sa nu se intoarca impotriva ta mai tarziu!

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Mici gesturi menite sa-ti aduca mici bucurii vor fi preocuparile tale din aceasta saptamana, in care simti nevoia de mai mult confort acasa sau la birou, pentru ca in ultima perioada ai fost cam stersat.

Marte intra in casa banilor, dar nu reuseste decat sa iti aduca mai multe griji decat clarificari, mai mult stres decat beneficii care ar putea fi masurate sau cantarite. Ai parte de surprize de tot felul, de la oferte si contracte dintre cele mai oneste primite din partea unor necunoscuti, la pagube din partea prietenilor, a oamenilor pentru care pana mai ieri bagai mana in foc.

Mai putina circumspectie fata de unele oferte – evident, nu fara oanaliza amanuntita -, dar mai multa precautie fata de rude, prieteni si vechii cunoscuti care stiindu-te onest si increzator din fire vor gasi de cuviinta sa profite de pe urma ta, te-ar putea scuti de un mare disconfort psihic, de hipertensiune si chiar de afectiuni mai grave. Asculta-ti intuitia, ea poate sa-ti fie cel mai bun aliat!


Categorii: Horoscop

Adaugati un comentariu


 

*