ADMITERE MEDICINA: Oferta UMF Timisoara pentru viitorul an universitar

Vor fi disponibile 989 de locuri, in cadrul facultatilor de Medicina, Farmacie si Medicina Dentara. Examenele de admitere se vor sustine in zilele de 22 sau 23 iulie, in functie de profilul ales.

 

UMF Timisoara

UMF Timisoara

In perioada 14-18 iulie se va desfasura perioada de inscriere a candidatilor care vor sa studieze medicina in cadrul universitatii de profil din Timisoara, acestia avand la dispozitie in total 989 de locuri, in cadrul celor trei facultati din cadrul institutiei de invatamant universitar, mai precis Medicina, Medicina Dentara si Farmacie.

In perioada 7-18 iulie, candidatii trebuie sa completeze on-line fisa de inscriere la concurs, care poate fi gasita pe site-ul universitatii, iar dupa completarea acesteia, vor primi un e-mail de confirmare a fisei, impreuna cu o serie de indicatii referitoare la pasii care trebuie urmati si la actele necesare pentru inscrierea care se va face la sediul UMF Timisoara, in prerioada 14-18 iulie, intre orele 9.00-14.00.

Examenele de admitere vor avea loc in data de 22 iulie pentru specializarile Asistenta medicala generala, Radiologie si imagistica, Balneofiziokinetoterapie si recuperare, Nutritie si dietetica, Tehnica dentara, Asistenta stomatologica si Asistenta de farmacie, iar in data de 23 iulie pentru specializarile Medicina, Medicina dentara si Farmacie.

 

admitere medicinaIn ceea ce priveste repartitia locurilor scoase la concurs, cele mai multe dintre ele, mai precis 644 sunt la Facultatea de Medicina, 174 revin Facultatii de medicina dentara si 171, Facultatii de Farmacie.

La Facultatea de Medicina sunt disponibile 300 de locuri fara taxa si 120 de locuri cu taxa la specializarea Medicina, 50 de locuri la buget si alte 48 la invatamantul cu taxa pentru specializarea Asistenta medicala generala, 50 de locuri fara taxa si 30 cu taxa la Balenofiziokinetoterapie si recuperare si 15 locuri fara taxa si 10 cu taxa la specializarea Nutritie si dietetica. Facultatea mai cuprinde si specializarea Radiologie si imagistica, la care sunt disponibile 20 de locuri doar la sectiunea cu taxa.

La Facultatea de Medicina dentara sunt disponibile 100 de locuri la specializare Medicina dentara, dintre care 60 la buget si 40 cu taxa, in timp ce specializarea Tehnica dentara dispune de 25 de locuri fara taxa si 28 cu taxa , iar Asistenta stomatologica dispune doar de 20 de locuri fara taxa.

In ceea ce priveste Facultatea de Farmacie, la specializarea Farmacie vor fi scoase la concurs 65 de locuri la invatamantul fara taxa si 70 la invatamantul cu taxa, iar la Asistenta de farmacie vor fi 15 locuri la buget si 20 de locuri cu taxa.

 

Tot ce trebuie sa stii despre admitere la UMF Timisoara, AICI

 


Adaugati un comentariu


 

*