Asociatia Transplantatilor de Ficat – Livertrans si-a lansat o noua pagina web

23 ianuarie 2013 | 0 comentarii |

Intr-o forma atractiva, dinamica si usor de accesat, site-ul indeamna la sustinerea donarii de organe si la sprijinirea asociatiei cu 2% din profitul anual. Povesti de viata incredibile sunt impartasite aici, cu naturalete.

 

Noul site LIVERTRANS

Asociatia Transplantatilor de Ficat – LIVERTRANS si-a lansat de curand un nou portal web. Folosind drept MOTTO: Cea mai mare reusita a noastra nu este ca nu am cazut niciodata, ci ca ne-am ridicat de fiecare data cand am cazut!, prin intermediul http://www.transplantdeficat.ro, presedinta Asociatiei Transplantatilor de Ficat – LIVERTRANS, medicul buzoian Crina Stefanescu, se adreseaza tuturor celor care s-au confruntat cu un transplant sau spera ca un donator sa-i salveze viata, ca si celor care vor sa-i cunoasca pe cei care au avut sansa la o noua viata si sa le cunoasca povestile de viata incredibile, frumoase si datatoare de speranta.

Intr-o forma atractiva si usor accesibila, site-ul incita la o reflectie sub forma unui sondaj, intreband: „daca aveti o ruda in noarte clinica ati fi de acord cu donarea de organe?”, incercand astfel sa atraga atentia ca oricat de greu ar fi sa decizi astfel in cazul unei rude apropiate, este bine sa constientizam nu numai ca astfel salvam o viata, ci si ca ca „o parte din persoana draga noua supravietuieste, chiar daca prin alta persoana”.  

 

Marta, cel mai tanar pacient …

Voi incerca, prin intermediul acestui site, sa aduc activitatile Asociatiei Transplantatilor de ficat din Romania-LIVERTRANS mai aproape de prietenii nostri care au avut sansa la o noua viata printr-un transplant de ficat, dar si de cei care asteapta un donator sau pot decide daca vor sprijini donarea de organe.Purtam un dialog permanent cu autoritatile, cu MS, ai CNAS si ai Ministerului Muncii, incercand sa aducem in prim-plan necesitatea accesului la tratament si servicii medical si formele de protectie sociala a persoanelor cu handicap. In colaborare cu celelalte asociatii suntem mai puternici in actiunea noastra de a face auzita VOCEA pacientilor transplantati si a celor aflati pe listele de asteptare”, spune dr. Stefanescu, ea insasi benefiarul unui transplant care i-a dat sansa la o noua viata.

Facand un bilant al activitatilor Asociatiei LIVERTRANS, dr. Stefanescu nu uita sa aminteasca oricui si de cate ori are ocazia, ca dr. Irinel Popescu este „pe drept cuvant” supranumit „parintele transplantului de ficat in Romania” si ca impreuna cu echipa sa medicala a realizat pe 19 iunie 1997 primul transplant hepatic, la Institutul Clinic Fundeni, dupa care aproape 400 de persoane au beneficiat de astfel de interventii.

 

Impreuna cu prof. Irinel Popescu

Discutii si informatii de ultima ora despre transplant si medicatie, legislatie si decizii luate in cadrul Asociatiei, reprezentarea in relatiile cu autoritatile precum si „povesti adevarate” impresionante sunt imartasite cu o naturalete extraordinara. „In pozele din acest site vedeti oameni fericiti, nascuti a doua oara, impreuna cu D-nul PROFESOR si membrii echipei sale, doctori si asistente, atat de dragi noua!”, tine sa remarce dr. Crina Stefanescu, avand grija sa accentueze calitatile de DOMN si PROFESOR ale medicului Irinel Popescu.

Ne-am implicat in evenimente deosebite, in dezbateri si manifestari stiintifice menite sa aduca imbunatatiri calitatii vietii transplantatilor, dar cel mai important este ca muncim, invatam, iubim si multumim lui D-zeu pentru fiecare zi in care ne oprim din iuresul vietii si ne bucuram de parfumul florilor”, concluzioneaza dr. Crina Stefanescu – Presedintele Asociatiei Transplantatilor de Ficat din Romania.


Adaugati un comentariu


 

*