Buzoienii, asteptati la primul concert de colinde din acest an

4 decembrie 2014 | 0 comentarii |

Spectacolul va avea loc in Sala Mare a Consiliului Judetean.

 

afis concert colindeSpiritul Sarbatorilor de Iarna incepe sa se faca simtit din ce in ce mai puternic, un semn al apropierii acestora fiind si primul concert de colinde din acest an, care va avea loc astazi, de la ora 16.30, in Sala Mare a Consiliului Judetean Buzau. Promotorul acestui eveniment este preotul Mihail Milea si fundatia Sfantul Sava de la Buzau, pe care acesta o patroneaza, buzoienii avand astfel ocazia sa intre in acest spirit al sarbatorilor.

Spectacolul va fi unul inedit, intrucat colindatorii vor fi unii mai speciali, iar cei care vor participa astazi la spectacol vor avea parte, cu siguranta, de o surpriza placuta.

Astfel, timp de o ora sau chiar mai mult, jandarmii, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta si militarii de la unitatea de aviatie de la Boboc, vor schimba uniformele cu straie de colindatori si le vor canta colinde celor prezenti in sala. Lor li se vor alatura si membrii corului bisericii Sfantul Sava, care vor intregi astfel un spectacol pe care este pacat sa il ratati, mai ales ca intrarea este gratuita. Printre surprizele pregatite de organizatori se numara si aparitia unui Mos Craciun imbracat in straie dacice, care li se va alturac colindatorilor pe scena.


Adaugati un comentariu


 

*