Buzoienii, asteptati maine seara la intalnirea cu Mos Craciun

21 decembrie 2016 | 0 comentarii |

Acesta va sosi in curtea Muzeului Judetean, in mijlocul vizitatorilor Targului de Produse Traditionale de Craciun.

 

Muzeul judeteanMaine seara se va consuma punctul culminant al activitatilor organizate de Consiliul Judetean Buzau pentru a marca asa cum se cuvine Sarbatorile de Iarna. Dupa ce, timp de trei saptamani, buzoienii s-au bucurat de feeria tunelului de lumini, au ascultat colinde si s-au delectat la Targul  de Produse Traditionale dupa ce au iesit de la teatru, maine seara vor avea ocazia sa il intalneasca pe insusi Mos Craciun, care va ajunge ceva mai devreme pentru a asista la incheierea oficiala a activitatilor organizate de administratie judeteana cu ocazia Sarbatorilor de Iarna.

Incepand cu ora 15.30, buzoienii, si in special copiii, sunt asteptati si maine, ca de obicei, in curtea Muzeului Judetean, cei mari pentru a profita pe ultima suta de metri de bunatatile comercializate la Targul de Produse Traditionale, iar cei mici pentru intalnirea cu Mos Craciun, care si-a confirmat prezenta.

Seara va incepe premierea sportivilor buzoieni care au obtinut rezultate deosebite, festivitate ce va fi urmata de la ora 16.00 de un specatacol oferit de elevii Liceului de Arta Margareta Sterian, si de doua recitaluri de colinde, care vor crea atmosfera specifica sosirii lui Mos Craciun.

 

tunelul de lumini CJ BuzauAcesta isi va face aparitia imediat dupa lasarea intunericului, la oora 17.15 si va zabovi pana la ora 18.00 in mijlocul copiilor prezenti in curtea Muzeului Judetean, aducand cu el si o serie de surprize.

Seara se va incheia cu un foc de artificii, care va marca totodata inchiderea Targului de Produse Traditionale si incheierea seriei de activitati pe care Consiliul Judetean le-a organizat pentru buzoieni in aceasta perioada.

Reamintm ca activitatile au debutat cu aprinderea tunelului de lumini de la Muzeul Judetean, in seara zielei de 1 Decembrie, moment urmat apoi, zilnic, de o serie de evenimente culturale si de divertisment. Copiii si adultii au putut participa la o serie de spectacole de teatru si alte activitati organizate de Muzeul Judetean si Teatrul George Ciprian, concursuri de pictura si concerte de colinde. Totodata, in curtea muzeului a fost deschis inca de pe data de 9 decembrie targul de produse traditionale, care mai poate fi vizitat pana maine seara, urmand ca dupa focul de artifici isa isi inchida portile.

 


Adaugati un comentariu


 

*