CLIPUL SAPTAMANII: Riscuri copilaresti

27 martie 2016 | 0 comentarii |

clipul saptamaniiStam cu ochii pe copilasii pe care-i scoatem in parc si avem grija, de obicei, sa nu cumva sa se intample vreun accident, sa nu cada, sa nu se raneasca.

In orice clipa leaganul, toboganul sau alte dispozitive instalate pentru joaca si antrenamentul copiilor din orase in special, care nu au alte posibilitati sa-si dezvolte abilitatile de prindere, echilibru si rezistenta, dar si joaca si veselia celor mici devin molipsitoare, iar nostalgia celor mai mari, de la adolescenti pana la parinti, ii indeamna uneori sa incerce si ei sa se distreze, ca in copilarie.

Se intampla insa de multe sa aiba parte de o “distractie” la care nu s-ar fi asteptat!!! Fie si-au pierdut abilitatile si nu mai fac fata provocarilor din parc, fie sunt neatenti, de multe ori devin “victime” ale unor accidente care pot fi, de la cele mai haioase, la cele mai periculoase.

Cateva scene comice cu cazaturile unor adolescenti si chiar ale unor parinti ai celor mici iesiti la joaca au darul sa ne binedispuna, mai ales intr-o zi de duminica!!!

 

 

 


Categorii: Lifestyle, Multimedia

Adaugati un comentariu


 

*