Compania de Apa, pregatita sa intervina de Sarbatori

24 decembrie 2016 | 0 comentarii |

Conducerea companiei anunta ca s-au luat masuri speciale pentru a asigura alimentarea cu apa si a preintampina problemele cauzate de consumul mare, in perioada Craciunului si Anului Nou.

 

Apa_potabilaCompania de Apa Buzau anunta ca in eventualitatea aparitiei unor sincope provocate de consumul ridicat de apa, din perioada Sarbatorilor Craciunului si Anului Nou este pregatita sa intervina pentru inlaturarea unui posibil disconfort creat consumatorilor. In acest sens, s-au luat masuri speciale pentru a asigura alimentarea cu apa si de a preintampina problemele cauzate de consumul mare, in oricare dintre zonele in care ar putea aparea asemenea situatii, se precizeaza intr-un comunicat al operatorului de furnizare a apei.

Astfel, in perioada 23 – 26 decembrie, respectiv, 31 decembrie 2016-2 ianuarie 2017, Dispeceratul Companiei va monitoriza cu atentie consumul din municipiul Buzau, 24 de ore din 24, iar personalul de interventie va fi disponibil permanent pentru a interveni imediat” se mentioneaza in comunicat, compania dand asigurari ca pana la restabilirea parametrilor de calitate, in cazul in care apa prezinta turbiditate, ca urmare a supraconsumului sau a eventualelor caderi de tensiune electrica, Compania de Apa va livra populatiei apa in regim gratuit, in conditii de siguranta sanitara.

 

Cristea, Tescaru, Vasii(2)Pentru operativitate, conducerea de Companiei ii roaga pe toti consumatorii sa semnaleze orice problema aparuta in legatura cu serviciile pe care le furnizeaza, la Dispecerat (0238.715.438), asigurandu-i ca au fost luate toate masurile pentru a gestiona, cu toate mijloacele necesare, varful de consum preconizat in aceasta perioada.

In urma investitiilor cu finantare europeana implementate in ultimii ani de Compania de Apa, problemele de calitate a apei s-au diminuat considerabil in municipiul Buzau, restrangandu-se la cateva zone. Acestea au fost deja incluse in proiectul de investitii aferente etapei de finantare 2014 – 2020, proiect in valoare de circa 200 de milioane de euro. Inlocuirea ultimilor kilometri de conducte magistrale vechi din municipiu si utilarea cu echipamente moderne vor asigura, in perioada urmatoare, solutionarea in intregime a problemei calitatii apei din Buzau. Pana atunci, contam pe sprijinul si intelegerea dumneavoastra, a consumatorilor”, mai precizeaza reprezentantii companiei, multumind buzoienilor si dorindu-le „Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi!

 


Categorii: Actual, Companii, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*