Consiliul Judetean Buzau cauta director pentru Directia de dezvoltare regionala

9 septembrie 2017 | 0 comentarii |

Acesta se ocupa, intre altele, de identificarea, realizarea si implementarea proiectelor cu finantare nerambursabila de la Guvern si de la Uniunea Europeana sau de colaborarea cu parteneri externi.

 

Consiliul Judetean Buzau organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea unor functii publice de conducere vacante din cadrul aparatului de specialitate al propriu, respectiv, a postului de Director executiv la Directia de dezvoltare regionala si a celui de Sef serviciu informatica, Directia economica.

Concursul va avea loc la sediul Consiliului Judetean Buzau, in data de 09 octombrie 2017, ora 1000 – proba scrisa.

Dosarele de inscriere ale candidatilor se depun in termen de 20 de zile de la data publicarii, la Serviciul resurse umane si management unitati sanitare al instituiei.

Conditiile de participare la concurs si conditiile stabilite pot fi consultate AICI

Relatii suplimentare se pot obtine la Serviciul resurse umane si management unitati sanitare  – tel. 0238/713697 sau  0238/414112 int. 134.

Directia de Dezvoltare Regionala gestioneaza mandatul de competente si activitati al autoritatii publice judetene privind elaborarea si implementarea proiectelor/programelor cu finantare nerabursabila, colectarea datelor pentru elaborarea si monitorizarea strategiilor de dezvoltare judetene pe termen mediu si lung, de dezvoltare durabila in context national si regional al judetului si de stimulare a parteneriatelor public/private.

 

Directia de Dezvoltare Regionala indeplineste un rol important in realizarea unui sistem de comunicare eficient si constant cu Agentia de Dezvoltare Regionala Sud-Est, iar prin serviciul Managementul proiectelor identifica surse de finantare neramburabila pentru proiectele Consiliului Judetean Buzau, ale institutiilor aflate sub coordonarea acestuia si ale consiliilor locale din judet, totodata acordand consultanta acestora, in domeniul accesarii surselor de finantare neramburasabila existente, implemengarii si monitorizarii proiectelor realizate din fonduri nerambursabile ale programelor de finantare ale Guvernului Romaniei, Uniunii Europene sau din partea altor organisme de finantare internationale prin aplicarea de metodologii de management de proiect adecvate fiecarei categorii de proiecte si in conformitate cu prevederile acordurilor de finantare.

 

Spitalul Judetean de Urgenta este unul dintre primii beneficiari ai serviciilor oferite de Directia de Dezvoltare Regionala si una dintre institutiile din subordinea Consiliului Judetean care are, in continuare, nevoie de sprijin in obtinerea fondurilor europene si guvernamentale.

Prin protocolul cu Flandra Orientala – Belgia, unitatea medicala a obtinut, timp de 20 de ani, o finantare de peste 2,4 milioane de euro cu care s-au modernizat si dotat, pe rand, sectiile spitalului (inclusiv cele exterioare), s-a infiintat Unitatea de Primire Urgente (una dintre primele din tara), iar peste 100 medici si asistente medicale, directori si autoritati au facut stagii de pregatire, in special la Spitalul Universitar din Gent, dar si in alte unitati medicale si medico-sociale din Flandra Orientala. Tot acestei relatii se datoreaza infiintarea si sustinerea financiara a Crucii Alb-Galbena, primul serviciu de ingrijiri medico-sociale la domiciliu, precum si modernizarea sectiilor Chirurgie si Pediatrie din Spitalul Nehoiu.

Din fonduri europene nerambursabile s-au reabilitat si modernizat Spitalul Garlasi, ambulatoriul de specialitate al SJU Buzau, iar la ora actuala se deruleaza un proiect de extindere si modernizare a Blocului Operator si a UPU.

 


Categorii: Actual, IT & C, Jobs, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*