Concurenta mare la Resurse Umane, in Spitalul Judetean Buzau

13 noiembrie 2016 | 0 comentarii |

Nu mai putin de 14 candidati se vor bate pentru a putea ocupa postul de referent debutant RUNOS, scos la concurs de unitatea medicala.

 

UPU-Ambulanta-SB_1480Trei concursuri au loc, in aceasta perioada, pentru ocuparea unor posturi vacante destinate serviciului administrativ din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Buzau, unitate medicala administrata de Consiliul Judetean, care si-a dat acordul pentru completarea personalului administrativ de care unitatea medicala are nevoie.

Pentru trei posturi disponibile, respectiv, unul de referent de specialitate grad I, altul de referent de specialitate debutant (ambele la Serviciul Resurse Umane – Compartimentul Salarizare) si unul de magaziner la Serviciul Aprovizionare-transport, pentru care concursul este programat sa se desfasoare pe 17 noiembrie, s-au inscris 21 de candidati.

Cei mai multi concurenti ravnesc sa ocupe postul de referent specialitate debutant la Resurse Umane (RUNOS), nu mai putin de 14 candidati, toti admisi dupa proba de selectie a dosarelor, batandu-se sa obtina cea mai mare medie, pentru a reusi, in urma concursului, sa se angajeze la cea mai mare unitate sanitara cu paturi din Buzau.

Pentru postul de referent de specialitate gradul I la acelasi serviciu, Compartimentul Salarizare, s-a inscris un singur candidat, care a trecut cu bine de selectia dosarului. Ramane sa demonstreze ca si la probele urmatoare, in care trebuie sa-si dovedeasca competenta, este capabil sa obtina media de promovare.

 

examenConcurenta mare este si pentru ocuparea postului de magaziner la Serviciul Aprovizionare, pentru care se vor lupta sapte concurenti care au trecut cu bine de selectia dosarelor.

Cei 21 de candidati vor sustine, joi, proba scrisa, dupa care trebuie sa promoveze si ultima etapa a concursului, cea a interviului.

Urmatorul concurs va avea loc pe 21 noiembrie, cand candidatii inscrisi se vor stradui sa ocupe doua posturi de analist (programator) debutant la oficiul de calcul si la UPU – SMURD, iar pentru data de 22 noiembrie, unitatea medicala organizeaza concurs pentru ocuparea altor cinci  posturi vacante, doua de statistician medical debutant la Serviciul Statistica medicala, unul de statistician medical debutant la Sectia ATI, unul de referent de specialitate debutant la Biroul Achizitii si unul de sef  Serviciu Aprovizionare.

La inceputul lunii decembrie sunt scoase la concurs doua posturi vacante de referent de specialitate, unul de debutant si unul de specialist gradul I, un post de magaziner la Serviciul Aprovizionare, trei de spalatorese, doua pentru zugravi, doua pentru pompieri si unul de liftier.

 


Categorii: Actual, Jobs, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*