SJU Buzau a anuntat datele si tematica examenelor pentru posturile de farmacist

Cel mai ravnit este postul de farmacist scos la concurs la Serviciul de Medicina Legala, pentru care se vor lupta cinci candidati.

 

farmacieDupa anunturile privind datele concursurilor pentru posturile de medici, Spitalul Judetean de Urgenta Buzau a comunicat, zilele trecute, si detaliile legate de examenele pentru ocuparea celor doua posturi de farmacist scoase la concurs in urma cu mai bine de o luna.

Initial, unitatea medicala anuntase scoaterea la concurs a trei posturi de farmacist –  doua in cadrul spitalului si unul pentru Serviciul de Medicina Legala –  insa ulterior a revenit asupra acestui anunt, anuland unul dintre posturile de la spital.

Au mai ramas astfel vacante un singur post de farmacist primar farmacie clinica pentru sectiile spitalului si un post de farmacist la Serviciul de Medicina Leglala, acesta suscitand cel mai mare interes dintre toate posturile scoase la concurs in aceasta sesiune de examen.

Candidatii vor sustine doua probe – scrisa si practica – examenul urmand a avea loc la finele acestei saptamani, conform anuntului facut de unitatea medicala.

 

concurs asistenti-119Astfel, proba scrisa va avea loc sambata, 22 mai, incepand cu ora 10.00, in timp de proba practica se va sustine a doua zi, pe 23 mai. Odata cu data organizarii concursului, SJU Buzau a publicat si tematica, care este cea de farmacist specialist farmacie clinica – pentru postul din spital si cea de farmacist farmacie generala – pentru postul de la Serviciul de Medicina Legala. Pentru acest din urma post vor concura nu mai putin de cinci candidati pe un singur loc, interesul sporit fiind justificat atat de activitatea mai putin solicitanta decat cea din spital cat si de sporurile pe care le primeste personalul din cadrul acestui serviciu. Astfel, la examenul de la sfarsitul saptamanii, farmacistii Luminita Mihalcea, Aura NegoitaDaniela Monalisa Postolache, Nicoleta Prisada si Adriana Elena Reghina vor concura pentru postul de la Serviciul de Medicina Legala, in timp ce pentru postul de farmacist primar in cadrul spitalului va candida farmacistul Claudia Chiricioiu.

Reamintim ca joi si vineri sunt programate si examenele pentru ocuparea a patru posturi de medici in cadrul aceleiasi unitati medicale.

 


Categorii: Actual, Jobs, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*