Spitalul Judetean Buzau angajeaza asistenti medicali urgentisti

15 iunie 2015 | 0 comentarii |

Opt posturi de asistent medical si trei de infirmiera sunt scoase la concurs de unitatea medicala, pentru Sectia UPU – SMURD.

 

hol UPUSpitalul Judetean de Urgenta Buzau face din nou angajari. De aceasta data, concursul, care se va sustine pe 30 iunie, se adreseaza doar asistentilor medicali si infirmierelor care doresc si au priceperea necesara sa lucreze in Unitatea de Primire Urgente (UPU-SMURD), chiar daca unitatea medicala are nevoie si de medici specialisti in medicina de urgenta, ca de aer.

Inscrierea la concurs se poate face pana pe data de 19 iunie, la ora 13:00, la Secretariatul Comisiei de Concurs, din cadrul Serviciului de Resurse Umane al unitatii medicale.

Potrivit anuntului publicat pe site-ul SJU Buzau, la concurs au fost scoase opt posturi de asistent medical, dintre care doua sunt pentru asistenti medicali debutanti, iar alte sase pentru asistenti medicali cu experienta. Alte trei posturi sunt destinate infirmierelor medicale debutante.

 

UPU 0829Dosarul de inscriere la concurs trebuie sa contina obligatoriu, pentru asistenti medicali debutanti, chitanta achitarii taxei de inscriere de 50 de lei (care se achita la casieria unitatii medicale), diploma de studii corespunzatoare (de ascoala sanitara sau echivalenta/ diploma de licenta), certificat de membru OAMGMAMR si sa aiba cunostinte de operare PC.

Candidatii pentru un post de asistent medical vor prezenta aceleasi documente si, in plus, o adeverinta din care sa rezulte ca au 6 luni vechime ca asistent medical.

Candidatele la postul de infirmiera trebuie sa prezinte diploma de absolvent scoala generala/liceu (dupa caz) si chitanta taxei de concurs.

Dosarul tuturor candidatilor trebuie sa mai contina cererea de inscriere pentru postul pentru care opteaza, adresata conducatorului institutiei, curriculum vitae, copiii (si originalele pentru verificare) dupa documentele care atesta absolvirea studiilor corespunzatoare si de membru OAMGMAMR vizat, cazier judiciar, adeverinta medicala care sa ateste starea de sanatate corespunzatoare.

 

UPULa concurs au dreptul sa participe candidatii care indeplinesc, cumulativ, mai multe conditii, intre care: au cetatenia romana sau a unui stat membru comunitar dar cunosc limba romana scris si citit, au capacitate deplina  de exercitiu, au o stare de sanatate corespunzatoare, indeplinesc conditiile de studii si/sau vechime (dupa caz), nu au fost condamnati pentru o infractiune la adresa umanitatii, a statului sau autoritatii, de serviciu sau in legatura cu serviciul, de coruptie sau a unei infractiuni savarsite cu intentie si care i-ar face incompatibili cu exercitarea functiei pe care doresc sa o ocupe.

Tematicile si bibliografia necesare sustinerii concursului pentru fiecare dintre cele trei categorii de candidati pot fi consultate AICI.

Relatii suplimentare se pot optine accesand site-ul SJU Buzau, AICI, sau la Serviciul Resurse Umane al unitatii medicale, Telefon 02381720689 interior 166.

 


Categorii: Actual, Jobs, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*