Spitalul Judetean Buzau angajeaza inca 10 asistenti medicali si 49 de infirmiere, ingrijitoare si brancardieri

21 februarie 2017 | 0 comentarii |

Posturile de asistent medical sunt in cadrul Serviciului de Medicina Legala si Sectiei UPU, iar cele de personal medical auxiliar sunt destinate tuturor sectiilor.

 

spital buzauDupa anuntul facut la jumatatea acestei luni, privind scoaterea la concurs a 43 de posturi de asistenti medicali principali si debutanti, pentru care concursul a fost programat pe data de 9 martieSpitalul Judetean de Urgenta Buzau a publicat scoaterea la concurs a 49 de posturi vacante de personal medical auxiliar si alte 10 noi posturi pentru asistenti medicali.

Este vorba despre 27 de posturi de infirmiera debutanta, 19 posturi de ingrijitoare si 3 posturi de brancardier, pentru  care se va sustine concurs in perioada 13 – 23 martie. Posturile respective sunt repartizate in sectiie spitalului si la UPU, iar cei interesati sa participe se pot deja inscrie la concurs. Inscrierile sunt deschise pana in data de 3 martie, ora 12.00, candidatii fiind asteptati sa isi depuna dosarele la Serviciul Resurse Umane din cadrul spitalului, tot aici trebuind sa achite si taxa de participare, in valoare de 30 de lei.

Concursul va consta in trei etape, prima dintre ele fiind selectia dosarelor, urmata apoi de proba scrisa si de proba de interviu.

 

salon infirmieraProba scrisa consta in redactarea unei lucrari sau rezolvarea unor teste grila, pentru testarea cunostintelor teoretice necesare ocuparii postului pentru care a optat fiecare dintre candidati.

Vor fi declarati admisi la proba scrisa cei care vor obtine un punctaj minim de 50 de puncte, acestia calificandu-se mai departe, pentru proba de interviu. In cadrul acestei probe se testeaza abilitatile, aptitudinile si motivatia candidatilor, iar conditia promovarea presupune obtinerea unui punctaj minim de 50 de puncte.

Stabilirea candidatilor care urmeaza sa ocupe posturile scoase la concurs se va face in ordinea mediei generale, determinate pe baza mediei aritmetice a punctajelor obtinute de candidati la fiecare proba, fiind admisi candidatii care au obtinut punctajul cel mai mare pentru postul pentru care au concurat.

Selectia dosarelor se va face in data de 7 martie, iar rezultatele vor fi anuntate in ziua urmatoare, urmand ca pana pe 9 martie sa se depuna eventualele contestatii, iar pe 10 martie sa se afiseze rezultatele finale.

 

asistenti-118Proba scrisa se va sustie pe 13 martie, cu incepere de la ora 10.00, iar rezultatele vor fi anuntate a doua zi. Cei nemultumiti vor putea depune contestatii pana in  data de 15 martie, iar solutionarea acestora se va afisa pe 16 martie.

Pe 17 martie se va sustine proba de interviu, iar rezultatele la aceasta proba se vor publica pe 20 martie. Pana pe 21 martie se vor putea depune contestatiile, iar pe 22 se vor publica rezultatele acestora. In cele din urma, pe data de 23 martie vor fi publicate rezultatele finale ale concursului.

Totodata, unitatea medical a mai anuntat ca a mai fost scos la concurs un post de asistent medical principal la Serviciul de Medicina Legala, programul examenelor fiind acelasi ca in cazul posturilor de personal medical auxiliar.

Si la Unitatea de Primire Urgente (UPU) se va da concurs, in aceeasi perioada, pentru 3 posturi de asistent medical principal si 6 posturi de asistent medical debutant.

Mai multe detalii despre intocmirea dosarelor de inscriere pot fi aflate aici.

 


Categorii: Actual, Jobs, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*