SJU Buzau a publicat rezultatele finale ale concursurilor pentru posturile de infirmiere, ingrijitoare si brancardieri

Toate posturile scoase la concurs pentru sectiile spitalului au fost ocupate, iar candidatii admisi isi vor primi, maine, repartitiile.

 

concurs asistenti-119In aceasta dupa-amiaza s-a consumat si ultimul episod al sesiunii de examene pe care Spitalul Judetean de Urgenta Buzau le-a organizat pentru ocuparea unor posturi de personal medical auxiliar, fiind afisate rezultatele finale ale concursurilor pentru ocuparea unor posturi de infirmiere debutante, ingrijitoare si brancardieri. Toate posturile scoase la concurs pentru sectiile spitalului au fost ocupate, astfel ca la aceste capitole, spitalul buzoian nu se va mai confrunta cu deficit de personal.

La concursul pentru infirmiere debutante au fost puse „la bataie” 26 de locuri, pentru care lupta finala s-a dat intre 58 de candidati, care au reusit sa se califice pentru proba de interviu. Daca la scris, niciun candidat nu a reusit sa obtina maximul de 100 de puncte, la interviu, sase dintre ei au reusit aceasta performanta. In cazul unuia dintre candiati, cele 100 de puncte obtinute la interviu au fost chiar decisive pentru a fi admis, tinand cont de faptul ca la proba scrisa reusise sa se califice la limita, cu 50 de puncte.

Cel mai bun punctaj general l-a obtinut Cristina Doinita Burlacu, notata cu 96 de puncte la scris si 100 de puncte la interviu, obtinand astfel o medie generala de 98 de puncte. Ultimul candidat admis pe lista a fost notat cu 71,33 de puncte, in timp ce primul candidat respins a obtinut un punctaj de 70,66.

 

infirmieraIn ceea ce priveste cele 18 posturi de ingrijitoare scoase la concurs, proba finala a fost sustinuta de 35 de candidati. Dintre acestia, cel mai bun punctaj final l-a obtinut Mihaela Iolanda Ionita, notata cu 95 de puncte, dupa ce a obtinut 90 de puncte la scris si 100 de puncte la interviu.

Ultimul admis pe lista a obtinut o medie finala de 74,16 de puncte, salvarea venind si in cazul sau, de la proba de interviu, la care candidatul a fost notat cu 98,33 de puncte, dupa ce la scris indeplinise doar baremul minim, de 50 de puncte.

Cea mai mare concurenta a fost pentru cele doua posturi de brancardieri, la ultima proba participand 8 candidati, ceea ce inseaman o concurenta de patru pe loc. Dintre acestia, Cristian Geana si Stefan Cornel Petrescu sunt cei care vor fi angajati, primul otinand o medie finala de 78,83 de puncte, iar cel de-al doilea, de 78,50 de puncte. Ceilalti sase candidati admisi la proba de interviu, desi au avut, toti, peste 50 de puncte, au pierdut posibilitatea de a fi angajati, la concurs fiind scoase doar doua posturi.

Maine dimineata, la ora 9.00, candidatii declarati admisi trebuie sa se prezinte la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau, pentru a-si primi repartitia, dupa care trebuie sa se prezinte la post, in termen de 15 zile lucratoare, incepand de astazi.

 


Categorii: Actual, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*