Angajari pe banda rulanta la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau

20 ianuarie 2016 | 0 comentarii |

92 de posturi de asistenti medicali, infirmiere, brancardieri sau ingrijitoare au fost scoase la concurs. Examenele vor avea loc luna viitoare, iar inscrierile se pot face incepand de astazi pana pe 2 februarie.

 

Spital zapadaSpitalul Judetean Buzau continua demersurile pentru completarea schemei de personal. Astazi a fost anuntata organizarea unor noi serii de concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante de asistenti medicali, infirmiere, brancardieri si ingrijitoare.

Lista posturilor disponibile a fost publicata pe site-ul unitatii medicale, iar incepand de astazi, persoanele interesate pentru a ocupa unul dintre aceste posturi se pot inscrie la concursul care va fi organizat luna viitoare.

Primii care vor da examen vor fi candidatii pentru un post de asitent medical, unitatea sanitara scotand la consurs in aceasta sesiune 52 de posturi. Cinci dintre aceste posturi sunt repartizate la Unitatea de Transfuzie Sanguina a sectiei ATI, alte 6 posturi la UPU. Celelalte posturi scoase la concurs sunt destinate asitentilor medicali debutanti, 35 fiind repartizate in sectiile spitalului, patru la UPU si cate un post la Serviciul de Medicina Legala si farmacia siptalului, in acest din urma caz fiind vorba de un post de asistent farmacist debutant.

Dintre cele 35 de posturi repartizate pe sectiile spitalului, 4 sunt la sectia de Neurologie, cate 3 la Cardiologie, Pediatrie si Neonatologie, cate doua la Statia de Dializa, Ortopedie, Urologie, ATI, Boli Infectioase si Laboratorul de Radiologie-Tomograf si cate un post in sectiile Medicina Interna, Cabinet Diabet, Chirurgiue Generala, ORL, Oftalmologie, Sectiile O.G I si O.G. II, blocul operator, cabinetul de Oncologie si cabinetul de Oftalmologie din ambulatoriul spitalului.

 

asistente spitalInscrierea la concurs se poate face pana pe data de 2 februarie, ora 12.00, la Serviciul de Resurse Umane al Spitalului Judetean. Candidatii care isi depun dosarele de inscriere trebuie sa achite o taxa de 50 de lei la casieria unitatii. Pentru a putea fi admisi sa sustina examenul, candidatii care opteaza pentru un post de asistent medical trebuie sa detina diploma de scoala sanitara postliceala sau echivalenta ori diploma de licenta in specialitatea de asistent medical medicina generala,   certificat de membru privind exercitarea profesiei de asistent medical, vizat de OAMGMAMR Buzau, sau aviz de participare la concurs eliberat de aceeasi organizatie, sa aiba cel putin 6 luni vechime ca asistent medical si sa detina cunostinte de operare PC.

Aceleasi conditii, cu exceptia celei referitoare vechime,  sunt valabile si in cazul celor care vor opta pentru un post de asistent medical debutant.

Concursul va consta intr-o proba scrisa si o proba practica sau interviu, la fiecare dintre acestea concurentii trebuind sa obtina cel putin 50 de puncte pentru a fi declarati admisi. Proba scrisa se va sustine pe 10 februarie la ora 10.00, iar interviul in data de 16 februarie, urmand ca rezultatele finale sa fie afisate pe 22 februarie.

Mai multe detalii referitoare la exemenul pentru ocuparea unui post de asistent pot fi gasite aici.

 

infirmieraTotodata, SJU Buzau scoate la concurs si 15 posturi de infirmiera debutanta la UPU si sectiile Medicina Interna, Nefrologie, Diabet, Chirurgie Plastica, Chirurgie infantila, ATI, Cardiologie, Neurologie, ORL, Oftalmologie, Pneumologie, O.G. I si O.G.II, si Ortopedie. Acestora li se mai adauga alte 19 posturi de ingrijitoare, cinci posturi de brancardier si un post de agent DDD (dezinfectie, dezinsectie si deratizare).

Candidatii pentru unul dintre aceste posturi se pot inscrie la concurs pana pe data de 2 februarie, ora 12.00, la Serviciul Resurse Umane al spitalului, taxa de participare fiind de 30 de lei. Proba scrisa sau practica va fi sustinuta pe 11 februarie la ora 10.00, iar interviul pe 17 februarie, urmand ca rezultatele finale sa fie afisate in data de 24 februarie.

Detalii suplimentare despre conditiile de participare si despre documentele pe care trebuie sa le contina dosarul de inscriere pot fi aflate aici.

De asemenea, atat cei care doresc sa participe la concursul pentru un post de asistent medical cat si cei interesati pentru celelalte posturi disponibile pot obtine informatii suplimentare de la serviciul de Resurse Umane al spitalului, la numarul de telefon 0238/720689 interior 166.

 


Categorii: Actual, Jobs, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*