Aproape 50 de noi angajări la SJU Buzău

Unitatea medicală organizează concurs pentru zeci de posturi de asistenți medicali, infirmiere, îngrijitoare, brancardieri, registratori medicali și spălătorese.

 

Luna viitoare va debuta cu o serie de concursuri de angajare la Spitalul Județean de Urgență Buzău, unitatea medicală anunțănd că sunt disponibile 47 de posturi personal mediu medical și auxiliar. Perioada de depunere a dosarelor de înscriere este 12-26 iulie, iar candidații ale căror dosare vor fi admise vor susține examenul (proba scrisă și interviu) în perioada 3-14 august.

Cele mai multe posturi scoase la concurs, 22 mai exact, sunt detinate asistenților medicali, acestea find distribuite după cum urmează: două posturi de asistent medical principal pentru Blocul Operator și secția de Chirurgie Generală, patru posturi de asistent medical pentru secțiile Chirurgie Generală, Ortopedie– sala de gips, ATI și Cardiologie, 12 posturi de asistent medical debutant (cate două posturi pentru secțiile Pediatrie, Boli Infecțioase, Chirurgie Generală, Ortopedie și câte un post pentru ATI, Unitatea de Transfuzie Sanguină, Cardiologie și Neurologie) și 4 posturi de asistent medical debutant pentru cabinetele de Medicină Internă, Oftalmologie, Chirurgie Infantilă și Cardiologie, din ambulatoriul de specialitate integrat al spitalului.

 

În aceeași perioadă se va organiza concurs pentru 14 posturi de infirmieră debutantă, câte un post pentru Blocul Operator, Boli Infercțioase, Oncologie și Ortopedie, respectiv câte două posturi pentru secțiile Pediatrie, ATI, Neurologie, Pneumologie și Obstetrică Ginecologie. 

În oferta de angajări a SJU Buzău mai mai sunt patru posturi de ingrijitoare, câte unul pentru secția Neonatologie și Serviciul Administrativ, și două pentru secția de Obstetrică Ginecologie. Vor mai fi disponibile, de asemenea, trei posturi de spălătorese și două posturi de brancardier, câte unul pentru secția ATI și Chirurgie Generală.

Nu în ultimul rând, la inceputul lunii viitoare se va organiza concurs și pentru un post de registrator medical debutant la secția UPU-SMURD și un post de statitstician medical debutant, la serviciul de Statistică Medicală.

Cei interesați își pot depune dosarele de înscriere la concurs până la data de 26 iulie, ora 13.00, la Serviciul Resurse Umane din cadrul SJU Buzău. Taxa de înscriere este 50 de lei pentru asistenți medicali, registratori și statisticieni, și 30 de lei pentru infirmiere, îngrijitoare, spălătorese și brancardieri.

 

Prima etapă a concursului va avea loc la data de 30 iulie, când se va face selecția dosarelor, al cărei rezultat va fi afișat pe 31 iulie. Data de 1 august este destinată depunerii eventualelor contestații, ale căror rezultate vor fi afișate pe 2 august.

La data de 3 august, începând cu ora 10.00, la sediul unității medicale se va desfășura proba scrisă a concursului. Rezultatele se vor afișa pe 6 august, pe 7 august pot fi depuse contestațiile, iar pe 8 august, odată cu rezultatele definitive la această probă, candidații care vor întruni baremul minim de 50 de puncte vor fi admiși pentru proba următoare. Interviul/proba practică va avea loc pe data de 9 august, iar rezultatele se afișează a doua zi, în timp ce contestațiile la această probă vor putea fi depuse până pe 13 august. Rezultatele finale ale concursului vor fi afișate pe 16 august.

De fiecare dată, posturile de asistenți medicali și cele de personal auxiliar, scoase la concurs de spitalul buzoian, au fost la mare căutare, așa că este de așteptat ca și în această sesiune, numărul candidaților interesați să fie mare, ținând cont și de numărul total al posturilor scoase la concurs.

Relații suplimentare pot fi aflate de pe site-ul SJU Buzău, unde a fost publicat anunțul referitor la concurs, sau de la Serviciul Resurse Umane al spitalului, tel. 0238 720 689, interior  166.

 


Categorii: Actual, Jobs, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*