Aproape 100 de candidați pe 14 posturi, la Spitalul Municipal Rm. Sărat

13 august 2018 | 0 comentarii |

Unitatea medicală angajează asistente medicale, infirmiere și îngrijitoare, iar cea mai mare concurență se înregistrează la posturile de asistent de farmacie debutant.

 

Concurență mare pe posturile scoase la concurs de Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Nu mai puțin de 97 de candidați au trecut de proba selecției dosarelor și vor putea participa la concursul pentru ocuparea unuia dintre cele 14 posturi scoase la concurs de unitatea medicală.

Cea mai mare concurență este pe postul de asistent de farmacie debutant, pentru care se vorbatenu mai puțin de 10 candidați. Aceștia vor susține proba scrisă pe data de 28 august, iar cei care vor obține minim 50 de puncte vor fi admiși la interviul care se va susține pe 30 august. Candidatul care va obține cel mai mare punctaj după cele două probe de examen va fi și fericitul câștigător al concursului și va fi angajat.

Tot pe 28 august vor susține proba scrisă și cei 15 candidați ale căror dosare au fost admise pentru a concura pe cele 3 posturi de asistent medical debutant scoase de spital la concurs. Desiur, concureța va fi ceva mai mică în cazul lor, dar având în vedere că doar unul din 5 concurenți are șansa să fie angajat, este nevoie ca cei ce-și doresc cu adevărat să ocupe potul pentru care candidează, să fie bine pregătiți. Concurenții care vor promova proba scrisă cu peste 50 de puncte vor susține inteviul pe 30 august, iar cei care vor avea cele mai mari trei medii rezultate după cele două probe vor fi câștigătorii concursului.

 

Concurență acerbă se anunță și pe cele 7 posturi de infirmieră scoase la concurs de Spitalul Municipal Rm. Sărat. Nu mai puțin de 8,5 candidați se vor strădui să ocupe unul dintre locurile oferite de unitatea medicală la concursul a cărui probă scrisă va avea loc pe data de 29 august. Ca și în cazul asistenților medicali, condiția de a fi admise la interviu este aceea de a obține minimum 50 de puncte din  100 posibile, după care, pentru a-și adjudeca unul din posturile pe care au concurat, să aibă minim 50 de puncte și la interviul pe care-l vor susține pe 31 august. Cu siguranță, un punctaj cât mai mare este de preferat, pentru că angajarea se va face în ordinea descrescătoare a mediilor obținute după cele două probe de concurs.

Atractive se dovedesc a fi și cele 3 posturi de îngrijitoare scoase la concurs de unitatea medicală. Pentru acestea vor concura 12 persoane, care vor fi nevoite să întrunească aceleași condiții de medie intermediară și finală ca și în cazul celorlalte posturi. Proba scrisă va fi susținută odată cu candidatele la posturile de infirmieră, adică pe 29 august (scris) și pe  31 august (interviu).

Consursurile pentru toate cele patru categorii de posturi scoase la concurs se vor susține la sediul unității medicale, din strada Nicolae Bălcescu, nr. 2, cu începere de la ora 10.00 a zilei de concurs anunțată.

Candidații nemulțumiți pot face contestații până a doua zi la prânz a zilei în care sunt afișate rezultatele, iar până seara, acestea cor fi soluționate.

Rezultatatele finale vor fi cunoscute la începutul lunii septembrie.


Adaugati un comentariu


 

*