Dr. Ana Maria Panchiosu, noul director medical al Spitalului Sapoca

21 februarie 2017 | 0 comentarii |

Aceasta a fost confirmata, astazi, de membrii Consiliului de Administratie, in functia ocupata, pana saptamana trecuta, de dr. Viorica Mihalascu, promovata in functia de manager.

 

Dr. Ana-Maria Panchiosu

Dr. Ana-Maria Panchiosu

Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Sapoca are, incepand de astazi, un nou director medical. Acesta este medicul Ana-Maria Panchiosu, medic specialist in medicina interna, pe care Consiliul de Administratie, intrunit astazi, a confirmat-o in functia ramasa neocupata de la data de 11 februarie, cand fostul director medical, medicul Viorica Mihalascu, a fost numita manager interimar al unitatii medicale, in urma expirarii mandatului fostului manager Dumitru Popescu, care s-a si pensionat.

Medicul Ana-Maria Panchiosu este medic specialist in medicina interna, cu competenta in ecografie generala, profeseaza in Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Sapaca de trei ani si este pentru prima data intr-o functie de conducere. In perioada de cand lucreaza in aceasta unitate medicala, spune ca a avut posibilitatea sa se integreze foarte bine in colectiv, avand o relatie foarte buna cu toti colegii, din toate specialitatile. „Sper sa pot mentine si chiar sa contribui la imbunatatirea atmosferei de echipa in unitatea medicala, sa am aceeasi buna colaborare cu tot personalul medical si nemedical, sa fim o echipa nu numai la nivel de conducere, ci la nivelul intregii unitati medicale”, a declarat, in exclusivitate pentru Sanatatea Buzoiana, dr. Ana-Maria Panchiosu, noul director medical.

 

Dr.Viorica Mihalascu - manager Spital Sapoca

Dr.Viorica Mihalascu – manager Spital Sapoca

Odata cu numirea noului director medical in functie, Spitalul Sapoca are la conducere o echipa tanara, dinamica si care, potrivit managerului Viorica Mihalascu speram sa confirme ca este capabila sa implementeze o noua viziune, atat in ceea ce priveste managementul administrativ si profesional, prin imbunatatirea continua a conditiilor de lucru si abordarea interdisciplinara a cazuisticii medicale, cat si in ceea ce priveste relatiile personalului medical si auxiliar al acestei unitati medicale de importanta strategica cu pacientii si apartinatorii acestora si cu institutiile cu care colaboram, atat in interiorul spitalului cat si in afara acestuia. Vrem sa oferim  pacientilor nostri cele mai bune servicii de tratament si recuperare medicala, iar Spitalul Sapoca sa fie un model european de profesionalism, printr-o abordare completa si complexa, cu bune rezultate organizatorice, financiare si terapeutice”.

La randul sau, noul director medical spune ca noua pozitie „este o provocare” pe care a acceptat-o „din dorinta de a ma implica cu toata energia in bunul mers al activitatii din acest spital si sper sa pot dovedi ca am meritat incerederea care mi s-a acordat. Cred cu tarie in munca de echipa si imi pun mari sperante ca impreuna vom reusi sa valorificam, atat in interesul pacientilor cat si al personalului angajat, experienta seniorilor si entuziasmul celor tineri, astfel incat activitatea medicala sa fie una de nivel european”.

 


Categorii: Actual, Medici, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*