Spitalul Judetean Buzau organizeaza concurs pentru angajarea a 22 de medici specialisti

8 decembrie 2015 | 0 comentarii |

Inscrierile se fac pana la data de 19 decembrie, iar examenele se vor sustine anul viitor, in perioada ianuarie – martie.

 

spitalul judetean buzauCea mai mare unitate medicala din judetul Buzau, Spitalul Judetean de Urgenta, a demarat o noua campanie in incercarea de a-si completa schema de personal, anuntand ca organizeaza concurs pentru ocuparea a 22 de posturi de medic specialist.

Potrivit procedurilor, anuntul a fost publicat in Viata Medicala, iar odata cu aparitia anuntului, respectiv in data de 4 decembrie, a fost demarata si inscrierea candidatilor. Perioada de inscriere este de 15 zile calendaristice de la data publicarii anuntului, ceea ce inseamna ca eventualii candidati care isi doresc sa lucreze pe un post de medic in Spitalul Judetean Buzau, se pot inscrie la concurs pana pe data de 19 decembrie. Odata finalizate inscriereile, unitatea medicala poate organiza concursurile, incepand cu data de 4 ianuarie 2016, pana spre sfarsitul lunii martie a anului viitor, datele exacte urmand a fi comunicate ulterior.

Cele mai multe posturi scoase la concurs vor fi la UPU, unitate care se confrunta de multa vreme cu o acuta criza de personal si, in consecinta, Spitalul Judetean a scos la concurs trei posturi de medic specialist in medicina de urgenta, in timp ce la celelalte sectii vor fi scoase unul sau doua posturi.

 

spital buzauOferta locurilor scoase la concurs de Spitalul Judetean cuprinde  doua posturi de medic specialist de medicina interna la Sectia Medicina Interna,  un post de medic specialist in chirurgie generala la Sectia Chirurgie Generala,  un post de medic specialist ortopedie – traumatologie pentru Sectia Ortopedie si Traumatologie, un post de medic specialist in chirurgie plastica la Sectia Chirurgie Plastica si Arsuri, un post de medic specialist cardiologie pentru Sectia Cardiologie, un post de medic specialist in neurologie la Sectia Neurologie, doua posturi de medic specialist pediatru la Sectia Pediatrie, un post de medic specialist O.R.L la Sectia O.R.L, un post de medic specialist in boli infectioase pentru Cabinet Boli infectioase din Ambulatoriul de specialitate, un post de medic specialist pneumolog pentru Sectia Pneumologie, un post de medic specialist neonatolog pentru Sectia Neonatologie din cadrul Maternitatii Buzau, un post de medic specialist in oncologie medicala la Sectia Oncologie medicala, un post de medic specialist Oncologie medicala la Cabinet Oncologie medicala, doua posturi de medic specialist Radiologie si imagistica medicala la Laboratorul de Radiologie si Imagistica Medicala, un post de medic specialist Epidemiologie la Serv. SPCIN, un post de medic specialist Dermatovenerologie la Compartimentul Dermatovenerologie si, asa cum am aratat inca de la inceput, trei posturi de medic specialist Medicina de urgenta pentru Unitatea de Primiri Urgente – SMURD.

 

medici tineriCandidatii care se vor inscrie pentru unul din cele 22 de posturi scoase la concurs trebuie sa aiba cel putin cinci ani vechime in specialitatea respectiva, specialitate pe care o practica in mod curent. Acestia se pot prezenta, pana pe 19 decembrie, la sediul Spitalului Judetean, cu dosarul de inscriere, care trebuie sa contina o cerere in care se mentioneaza postul pentru care doreste sa concureze, copie xerox de pe diploma de medic si adeverinta/certificat de confirmare in gradul profesional, copie a certificatului de membru al organizatiei profesionale cu viza pe anul in curs, dovada/inscrisul din care sa rezulte ca nu i-a fost aplicata una din sanctiunile prevazute la art. 447 lin.(!) lit. e) sau f ), la art. 531 alin. (I) lit. d) orie), respectiv la art. 618 alin . (l) lit. d) sau e) din Legea 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, acte doveditoare pentru calcularea punctajului prevazut in Anexa nr. 3 la ordin, cazierul judiciar, certificat medical din care sa rezulte ca este apt din punct de vedere fizic si neuropsihic pentru exercitarea activitatii pentru postul pentru care candideaza, chitanta de plata a taxei de concurs, taxa care este in valoare de 150 de lei.

Ca beneficii, medicii care vor veni din alte localitati pentru a profesa la Spitalul Judetean, vor beneficia de decontarea cheltuielilor aferente platii chiriei si intretinerii, in limita unui plafon lunar de 1.000 de lei, banii urmand a fi platiti din bugetul Consiliului Judetean. Relatii suplimentare se pot obtine de la serviciul Resurse Umane al spitalului, tel: 02381720689 int. 166.

 


Categorii: Actual, Jobs, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*