Copiii cu deficiente de auz au realizat o Expozitie cu Felicitari de Craciun

8 decembrie 2012 | 0 comentarii |

Comunica prin semne si nu se plang. Stau in Centrul residential pentru copilul cu deficient de auz nr. 10 Buzau si nu se gandesc asa cum o fac in aceasta perioada, cei mai multi copii, ce le aduce Mos Craciun.

Si-ar dori insa ca oamenii sa le aprecieze talentul artistic si indemanarea si vor sa-i bucure pe ceilalti cu ceea ce mainile lor dibace reusesc sa construiasca, intr-o lume tacuta, cuminte, dar cu multe griji si nevoie de afectiune. Le lipseste caldura unei familii, dar sunt ambitiosi si dornici sa arate ca sunt in stare sa faca lucruri minunate. Ca nu sunt inutili.

Si-ar mai dori ca buzoienii sa aiba sufletul si mintea deschise, sa fie generosi, macar acum, cand se apropie Craciunul. Ei nu pot sa colinde, nu pot sa spuna „ne dati, ori nu ne dati”, si nici sa cante Plugusorul, Sorcova sau alte colinde, dar le-ar placea sa primeasca, la fel ca toti copiii, daruri. Pentru asta nu stau insa cu mana intinsa, ci ofera la randul lor, cu generozitate, bucurii.

De aceea, pana pe 12 decembrie, copiii cu deficiente de auz din Centrul rezidential nr. 10 – Buzau (strada Horticolei, nr.52), aflat in subordinea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Buzau, va invita sa vizitati expozitia de felicitari pentru Craciun si Anul Nou si sa cumparati minunatele exponate realizate de ei prin tehnica quilling.

Din banii stransi in urma vanzarii felicitarilor se va organiza o excursie pentru „micii mestesugari” .


Categorii: Autoritati

Adaugati un comentariu


 

*