Crucea Rosie Buzau a mers cu ajutoare la 71 de familii nevoiase din Tisau

11 ianuarie 2013 | 0 comentarii |

Voluntarii organizatiei non-profit au distribuit, in cursul zilei de astazi, 355 de tichete sociale, in valoare de 10 de lei fiecare.

 

Filiala Buzau a Crucii Rosii continua sa desfasoare programe de ajutorare a unor persoane defavorizate din judet, si in acest an, asa cum ne-a obisnuit pe parcursul anului precedent, cand a avut nenumarate campanii de sprijinire a persoanelor aflate in nevoi.

Potrivit directorului ONG-ului buzoian, Floarea Barzu, astazi, voluntarii se vor afla „in comuna Tisau, unde vor distribui 355 de tichete sociale, in valoare totala de 3.550 de lei, unor famili nevoiase, beneficiare ale venitului minim garantat. Fiecare familie va primi cate cinci tichete sociale, in valoare de 10 lei fiecare, astfel ca la 71 de familii le va reveni o suma de 50 de lei. Speram ca acest sprijin umanitar sa aduca speranta si alinare familiilor defavorizate din comunitatea judetului Buzau”.

Floarea Barzu mai spune ca aceasta actiune se inscrie in sirul celor pe care Crucea Rosie Buzau incearca sa le organizeze ori de cate ori gaseste „sprijin la diferiti sponsori sau in cadrul protocolului de colaborare cu Consiliul Judetean, astfel incat persoanele nevoiase sa stie ca nu sunt uitate de semenii lor si ca solidaritatea umana este extrem de importanta in momentele de cumpana prin care trece orice persoana la un moment dat”.

Actiunea de astazi este prima pe care ONG-ul buzoian o desfasoara in acest an.

In preajma sarbatorilor de Craciun, Crucea Rosie Buzau, cu sprijinul Crucii Rosii Romane, al Consiliului Judetean si al BGS au impartit daruri la 450 de familii de batrani sau nevoiase, cu multi copii, din Chiliile, Maracineni, Vadu Pasii si Buzau, astfel incat si acestea sa se bucure de sarbatori.


Adaugati un comentariu


 

*