Crucea Rosie Buzau a mers azi, cu ajutoare, la 52 de familii nevoiase

31 octombrie 2012 | 0 comentarii |

Voluntarii Filialei de Cruce Rosie Buzau isi pastreaza bunul obicei de a veni in sprijinul familiilor nevoiase cu alimente si medicamente, precum si cu servicii de minima consiliere si sprijin medico-social.

Astazi, cu fondurile primite de la Consiliul Judetean, voluntarii Crucii Rosii au distribuit 52 de pachete cu alimente neperisabile unor familii nevoiase, fara venituri sau cu venituri foarte mici. Un numar de 44 de pachete au ajuns la tot atatea familii din comuna Mihailesti, iar celelalte 8 pachete au fost donate unor familii din Buzau, Stalpu, Sageata, Vadu Pasii, Parscov.

Cei mai multi dintre beneficiarii ajutoarelor sunt persoane varstnice sau familii cu multi copii, ale caror venituri nu le permit sa-si asigure tot ceea ce le este necesar pentru a avea o alimentatie corespunzatoare.

Sprijinul oferit de Crucea Rosie si Consiliul Judetean i-a impresionat pe cei la care au ajuns voluntarii, cu atat mai mult cu cat acum, in prag de iarna, li s-a oferit posibilitatea sa-si depoziteze in camara alimente pe care cei mai multi dintre ei nu si le putea cumpara si sa nu-si mai faca griji, cel putin pentru o vreme .

Totodata, voluntarii i-au sfatuit cum sa se protejeze de raceala si gripa, le-au masurat tensiunea arteriala si le-au raspuns altor intrebari legate de modul in care trebuie sa-si protejeze sanatatea.


Adaugati un comentariu


 

*