Crucea Rosie Buzau ajuta 103 familii nevoiase din Rm. Sarat

21 ianuarie 2013 | 0 comentarii |

ONG-ul buzoian ofera astfel cate 50 de lei la 100 de familii beneficiare ale venitului minim garantat. Este a doua actiune de acest fel, in 2013.

 

Voluntarii Filialei Buzau a Crucii Rosii continua sa desfasoare programe de ajutorare a unor persoane defavorizate din judet. Astazi, incepand cu ora 10:00, acestia vor distribui 515 tichete sociale, in valoare totala de 5.150 lei, unor familii nevoiase, beneficiare ale venitului minim garantat, din Rm. Sarat.

Fiecare familie va primi cate cinci tichete sociale, astfel ca va beneficia de un sprijin de 50 de lei. Voluntarii Crucii Rosii Buzau vor distribui aceste tichete in sediul Subfilialei de Cruce Rosie Rm. Sarat, situat langa Piata Centrala a municipiului”, a declarat Floarea Barzu, directorul CR Buzau.

Actiunea de astazi este a doua din acest an a ONG-ului buzoian, care in data de 11 ianuarie a mai distribuit in comuna Tisau, 355 de tichete sociale, in valoare totala de 3.550 de lei, unor famili nevoiase, beneficiare ale venitului minim garantat. Fiecare familie a primit, ca si astazi, cate cinci tichete sociale, in valoare de 10 lei fiecare, astfel ca la 71 de familii au avut la dispozitie cate 50 de lei pentru a-si cumpara cele necesare.

Floarea Barzu mai spune ca aceasta actiune se inscrie in sirul celor pe care Crucea Rosie Buzau incearca sa le organizeze ori de cate ori gaseste „sprijin la diferiti sponsori sau in cadrul protocolului de colaborare cu Consiliul Judetean, astfel incat persoanele nevoiase sa stie ca nu sunt uitate de semenii lor si ca solidaritatea umana este extrem de importanta in momentele de cumpana prin care trece orice persoana la un moment dat Speram ca acest sprijin umanitar sa aduca speranta si alinare familiilor defavorizate din comunitatile judetului Buzau”.

In preajma sarbatorilor de Craciun, Crucea Rosie Buzau, cu sprijinul Crucii Rosii Romane, al Consiliului Judetean si al BGS au impartit daruri la 450 de familii de batrani sau familii nevoiase, cu multi copii, din Chiliile, Maracineni, Vadu Pasii si Buzau.


Adaugati un comentariu


 

*