Doar sase posturi TESA si de personal auxiliar, ocupate dupa concursul de la SJU Buzau

12 octombrie 2017 | 0 comentarii |

Candidatii la posturile de referent I si referent III la Achizitii, precum si cei care au vrut sa ocupe postul de functionar la Registratura spitalului nu au reusit sa treaca de proba scrisa.

 

Dupa concursurile organizate de Spitalul Judetean de Urgenta Buzau pentru ocuparea unor posturi de asistenti medicali si infirmiere, s-au finalizat si concursurile pentru ocuparea celor noua posturi scoase la concurs de unitatea medicala pentru posturile vacante de personal TESA si auxiliar, in urma carora pentru unii dintre candidati a fost dezastru.

In urma probei scrise pentru ocuparea posturilor vacante de referent de specialitate gradul I si referent de specialitate gradul III la Biroul Achizitii, niciunul dintre candidati nu a fost declarat admis. Toti cei patru care au concurat pentru postul de referent gradul I au obtinut punctaje intre 16,35 (adica nota 1,64) si 37,90 (adica 3,8 prin rotunjire), iar cei doi care au aspirat la postul dereferent gradul III au fost respinsi cu 31,60 puncte (adica putin peste nota 3) si chiar cu 5,03 (adica nici macar nota 1), desi aveau experienta in domeniu. A existat si o contestatie, dar nici in urma recorectarii nu s-a obtinut punctaj de promovare.

Este a patra oara cand aceste posturi sunt scoase la concurs de unitatea medicala buzoiana si niciun candidat nu reuseste sa le ocupe, asa ca managerul Spitalului Judetean de Urgenta Buzau, Claudiu Damian, nu exclude posibilitatea ca subiectele sa fi fost mai grele decat ar fi normal pentru un astfel de examen si se gandeste la o noua comisie de examinare pentru urmatoarul concurs.

 

Ceva mai bine s-au prezentat candidatii la posturile de referent de specialitate gradul III si referent de specialitate debutant la Serviciul Resurse Umane si Salarizare. Astfel, pentru postul de referent gradul III, Camelia Barbu a fost admisa cu 73,56 de puncte la proba scrisa si 82,66 de puncte la interviu, astfel ca a obtinut postul pentru care a candidat.

Pentru postul de referent debutant, la interviu s-au „batit” trei candidati: Iulia Spataru (68 puncte), Diana Elena Bratila (64,50 puncte) si Claudia Florentina Musatescu (50,16 puncte). Toate cele trei candidate au obtinut punctaj de promovare si in urma interviului, asa ca postul va reveni celei care a obtinut cel mai mare punctaj final. Cu 69,53 puncte la interviu, Iulia Spataru se afla in fruntea listei cu o medie finala de 68,77 de puncte, celelalte doua candidate obtinand si la interviu punctaje mai mici decat ea.

Postul de sofer II – Serviciul Aprovizionare va fi ocupat de Marian Laurentiu Stoica, el fiind, de fapt, si singurul candidat care s-a prezentat la interviu, dupa ce la proba scrisa a obtinut maximul de 100 de puncte Ceilalti doi candidati, desi au avut punctaj de promovare la scris, nu s-au mai prezentat la interviu, astfel ca dupa ce a obtinut si la interviu 80,66 puncte, Laurentiu Stoica a obtinut postul pentru care a candidat.

 

Pentru postul de functionar in cadrul Serviciului Administrativ, dupa proba scrisa s-au calificat doi candidati, respectiv Aura Ceaus (63,60 puncte) si Marian Dumitrascu (51 de puncte), iar dupa interviu, acestia au obtinut 72,00 respectiv 72,33 puncte, astfel ca postul va reveni, lui Marian Dumitrascu, care are media finala mai mare.

Pentru postul de functionar in cadrul aceluiasi serviciu, departamentul Registratura, niciunul dintre cei cinci candidati care au sustinut proba scrisa nu au reusit sa obtina punctaj de promovare pentru a sustine interviul.

Pentru postul de administrator la Centrul Multifunctional de Sanatate Parscov, in urma probei scrise s-au calificat doi candidati. Paulica Vasile Turcu a fost notat cu 86 de puncte, iar Cristinel Andronache  cu 61,00 de puncte (in urma contestatiei). La interviu, primul dintre ei a obtinut 79,66 puncte, iar cel de-al doilea 78,00 de puncte, astfel ca Turcu are media finala mai mare.

Similea Rosu, care a candidat pentru postul de muncitor calificat IV-lenjerie, a obtinut 93 de puncte la proba scrisa, iar la proba practica 70,63 de puncte, astfel ca se va putea prezenta la post, in urmatoarele zile.

 

 

 


Categorii: Actual, Jobs, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*