Doliu la Spitalul Județean Buzău: a plecat în veșnicie medicul ortoped Sorin Tomescu

În vârstă de 71 de ani, dr. SORIN TOMESCU a profesat aproape 30 de ani în cadrul Secției Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Județean de Urgență Buzău, unde și-a dat și ultima suflare, noaptea trecută, după două săptămâni de luptă cu boala.  

 

Spitalul Județean Buzău este în doliu. Unul dintre medicii specialiști care a profesat zeci de ani în cadrul celei mai mari unități spitalicești din județul Buzău, Dr. SORIN TOMESCU, medic ortoped, a plecat la cele veșnice. S-a retras din activitate prin pensionare, în anul 2017, dar în ultimii ani, afecțiunile medicale de care suferea s-au agravat. De mai multe ori, colegii săi au reușit să-l stabilizeze și să-i amelioreze starea de sănătate, dar după ultima internare, pe 8 mai, oricât au încercat, colegii săi nu l-au mai putut ajuta să câștige lupta cu boala. În vârstă de 71 de ani, fostul medic și-a dat ultima suflare, noaptea trecută, în spitalul în care și-a petrecut aproape jumătate din viață.

Cu profundă tristețe și regret anunțăm trecerea la cele veșnice a celui care a fost Dr. SORIN TOMESCU, medic primar ortoped în cadrul secției de Ortopedie și Traumatologie a Spitalului Județean de Urgență Buzău.

Dl. Dr. SORIN TOMESCU a profesat în cadrul S.J.U. Buzău din anul 1990 și s-a pensionat în anul 2017. A fost un medic profesionist, un om plin de bunătate, apreciat de colegi și iubit de pacienți.

Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină veșnică! 

Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, a transmis Spitalul Județean Buzău.

 

Cu profund regret ne luăm adio de la colegul nostru medic ortoped SORIN TOMESCU, care la vârsta de 71 de ani a trecut la cele sfinte, după o grea suferință. A fost un specialist excepțional, un coleg minunat, care a profesat cu multă dedicare și implicare, tratând pacienții cu experiență, cu dedicare dar și cu empatie.  

Domnul doctor SORIN TOMESCU va rămâne în inimile noastre ca un OM de mare noblețe sufletească, un bun profesionist, căruia am avut onoarea să-i fim colegi și prieteni.

Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace, iar pe cei rămaşi să-i mângâie şi să-i întărească!

Sincere condoleanţe şi sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și prietenilor săi, în acest moment de mare tristețe!”, au transmis foștii săi colegi din Secția Ortopedie -Traumatologie a SJU Buzău.

 

A plecat la cele sfinte Dr. SORIN TOMESCU, un medic deosebit, un om care și-a dedicat întreaga carieră salvării vieții semenilor, un medic dedicat, datorită căruia mii de pacienți trăiesc astăzi. A fost un exemplu demn de urmat, un medic mereu dornic să ajute oamenii, coleg și prieten excepțional. 

Modestia, profesionalismul și delicatețea domnului doctor SORIN TOMESCU au fost exemple pentru medicii tineri. Plecarea sa în lumea drepților lasă în urmă rude, prieteni și colegi îndurerați, dar şi amintirea unui om despre care s-a vorbit şi se va vorbi numai de bine.

Dumnezeu să-l odihnească în împărăția Sa!

Sincere condoleante familiei îndurerate!, a transmis și Colegiul Județean al Medicilor.

 

 


Adaugati un comentariu


 

*