Dr. Claudiu Serbanoiu, noul sef al Sectiei OG I din Maternitatea Buzau

12 mai 2015 | 6 comentarii |

El a castigat concursul pentru ocuparea acestui post si, incepand de maine, isi va schimba colegii din OG II, cu care lucreaza de peste 10 ani, cu cei din OG I.

 

Dr. Claudiu Serbanoiu

Dr. Claudiu Serbanoiu

Rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea postului de sef Sectie Obstetrica-Ginecologie I din Maternitatea Buzau au fost afisate astazi, dupa sustinerea mai multor probe maraton la care au participat medicii Claudiu Serbanoiu si Catalin Paun.

Desi ambii medici au avut rezultate mult peste minimul necesar pentru a fi declarati promovati, ca in orice concurs, a existat un singur castigator. Astfel, in urma totalizarii punctelor acumulate de fiecare dintre cei doi candidati, in urma notarii celor trei comisii de examinare si a evaluarii dosarului profesional, dr. Claudiu Serbanoiu si-a adjudecat functia pentru care a concurat, cu 310,60 de puncte, in timp ce dr. Catalin Paun a obtinut 265,73 puncte.

Concursul a fost organizat in urma dispozitiei conducerii Spitalului Judetean de Urgenta si a Consiliului Judetean Buzau, Sectia OG I Maternitate fiind ocupata, dupa decesul dr. Musat Dobos, cu delegatie, de dr. Mircea Suteu. In acest fel, sectia va avea un sef titular in momentul mutarii Maternitatii in noua locatie, din strada Victoriei, care probabil se va intampla in luna august, potrivit estimarii autoritatilor.

 

Impreuna cu dr. Lupu si dr. Neacsu (OG II)

Impreuna cu dr. Lupu si dr. Neacsu (OG II)

Imediat dupa afisarea rezultatelor, dr. Serbanoiu a declarat in exclusivitate pentru Sanatatea Buzoiana ca, desigur, se bucura ca a obtinut un punctaj care l-a avantajat, dar nu-si aroga merite deosebite, intrucat „diferenta a rezultat din faptul ca eu am avut la dosarul profesional mai multe competente in specialitati conexe. Rezultatele privind interviul, proba scrisa si proba practica au fost sensibil apropiate, asa ca nu pot decat sa-l felicit si pe dr. Paun, care a avut un punctaj cu mult peste media necesara de a fi declarat promovat”.

In ceea ce priveste strategia organizatorica pe care o va adopta in noua calitate, spune ca are incredere in noii colegi si spera ca „impreuna sa facem treaba buna, sa formam o echipa sudata, in care orgoliile sa fie canalizate doar in directia performantei profesionale, astfel incat sa fie bine atat pentru paciente, cat si pentru noi si nu in ultimul rand pentru spital”.

 

Dr. Stanciu Paraschiv

Dr. Stanciu Paraschiv

Desi a pierdut competitia, dr. Catalin Paun, si-a felicitat contracandidatul si spune nu are nimic de reprosat, nimanui, pentru ca „intr-o competitie nu pot fi doi castigatori pe acelasi loc. Sigur ca am concurat cu gandul ca am sa castig, dar daca s-a intamplat  ca rezultatele sa fie favorabile doctorului Serbanoiu, eu nu pot decat sa-l felicit, sa-i urez succes si sa-mi vad de treaba, inainte, fara resentimente”.

Directorul medical al Spitalului Judetean de Urgenta, dr. Stanciu Paraschiv, si-a exprimat la randul sau speranta ca „schimbarile ce vor urma la nivelul sectiei, ca urmare a faptului ca noul sef va avea probabil o alta viziune privind managementul, vor fi acceptate de toata lumea si nu vor fi exista atitudini refractare, iar activitatea sectiei nu va fi perturbata”.

 

Medicii Anca si Claudiu Serbanoiu

Anca si Claudiu Serbanoiu

Buzoian de origine si fiu de medic, dr. Claudiu Serbanoiu este absolvent al Facultatii de Medicina a Universitatii „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca, are 48 de ani, este casatorit cu dr. Anca Serbanoiu (care are aceeasi specialitate) si impreuna au doi copii minori.

A debutat profesional la Spitalul Municipal Bucuresti, dupa care a lucrat la Spitalul Caritas, iar dupa sase ani in Capitala a venit la Maternitatea Buzau, unde de peste 10 ani lucreaza in echipa dr. Dorin Neacsu, OG II.

Este medic primar in specialitatea Obstetrica-ginecologie si doctor in stiinte medicale si detine numeroase competente profesionale conexe specialitatii in care profeseaza. Intre acestea se numara: competenta in colposcopie, in citodiagnostic, in ecografie, in histerescopie si in laparoscopie. De asemenea, a absolvit diverse cursuri postuniversitare de perfectionare in tara si in strainatate, intre care pot fi remarcate cele de ginecologie infantila sau de ginecologie endocrinologica.

 Comentarii (6)

 1. Camelia Dumitru spune:

  Medic competent și dedicat. Felicitari!

 2. Mirela spune:

  Toata lumea il felicita dar nimeni nu si-a pus intrebarea de ce tocmai acum cand a ajuns presedinte la PC a luat si concursul de sef??? PC ul este de vina. Partidul l-a scos din…

 3. Ionica Morogan spune:

  Felicitari de noua functie si speram sa angajeze si asistente medicale care chiar vrea sa lucreze.

 4. Tomosoiu Simona spune:

  Felicitari! Dr Serbanoiu e foarte bun in ceea ce face. Tot asa sa continuati, mult succes!

 5. Andreia Ghimpeteanu spune:

  Dr Serbanoiu este un profesionist si un OM deosebit! Felicitari!

 6. Alixandru Iscu spune:

  Sa-i dea Domnu sanatate si multa bafta in viata

Adaugati un comentariu


 

*