Experiențe de neuitat oferite de vedete din România la o licitație Artmark, pentru susținerea a 100 de copii cu autism

Experiențe memorabile și zile petrecute în compania unor celebre personalități din România sunt scoase la licitație în scop caritabil, de Casa de Licitații A10 by Artmark în colaborare cu Asociația Help Autism, pentru susținerea a 100 de copii cu autism din România și din Ucraina.

 

Artmark – Licitația de Artă Contemporană, inclusiv o secțiune caritabilă dedicată Asociației Help Autism

Casa de Licitații A10 by Artmark în colaborare cu Asociația Help Autism organizează un eveniment-premieră ce vizează strângerea de fonduri pentru 100 de copii cu autism din România și Ucraina. Licitația de Artă Contemporană din 17 mai a Artmark, include o secțiune caritabilă dedicată Asociației Help Autism al cărei scop este de a asigura câte 300 de euro pentru fiecare dintre copii cu autism din România și din Ucraina vizați, iar pentru pentru atingerea acestui obiectiv este necesar să se strângă 35.000 de euro. În cazul colectării mai multor fonduri, în urma evenimentului din 17 mai, mai mulți copii cu autism vor avea șansa să beneficieze de experiența într-o tabără.

16 dintre cele mai iubite și mai urmărite vedete din România vor dărui câștigătorilor experiențe unice și personale, contribuind astfel la cauza caritabilă. Loredana, Delia, Smiley, Cabral, Ana Maria Brânză, Mihai și Elwira Petre, Andi Moisescu, Cătălin Botezatu, Mihai Bendeac, Anna Lesko, Dan Bittman, Mircea Lucescu, Iulia Albu, Cătălin Scărlătescu și Micutzu au răspuns pozitiv provocării de a dărui o experiență și de a pune umărul la demersul nobil al Asociației Help Autism.

Aceștia vor oferi participanților la licitație experiențe unice, pentru a da șansa celor 100 de copii să participe pentru prima dată în viața lor într-o tabără de copii.

Cea mai valoroasă experiență este oferită de Cabral, care oferă ocazia unică de a face parte din echipajul lui la regată, pentru prețul de pornire de 5.000 de euro.

Prezentatorul TV este urmat de Cătălin Botezatu care, pentru prețul de pornire de 4.000 de euro, va crea o rochie unicat.

Smiley este dispus să ofere o experiență unică în studioul său, iar Andi Moisescu s-a oferit să însoțească adjudecatarul la celebrul festival Electric Castle, pentru un preț de pornire de 3.000 de euro.

Susținătorii cauzei nobile vor mai avea avea ocazia să inițieze o partidă de scrimă cu cea mai bună spadasină din lume Ana Maria Brânză; să o cunoască pe Delia în culisele unui mare concert din București; să-i fie alături Loredanei la o întâlnire specială; să participe la o piesă de teatru cu Mihai Bendeac; să compună o glumă pentru Micutzu; să ia parte la o experiență gastronomică de excepție de la Chef Cătălin Scărlătescu; să meargă la cumpărături cu Iulia Albu sau la pescuit cu Dan Bittman ori să primească tricoul Dinamo Kiev semnat de Mircea Lucescu, oferind un preț de pornire de 2.000 de euro pentru fiecare experiență.

 Mihai și Elwira Petre oferă un curs de dans, iar Anna Lesko un prânz de excepție pentru prețul de pornire de 1.000 de euro.

 

Oricine poate deveni ambasador de fapte bune, susținând cauza caritabilă, iar Casa de Licitații A10 by Artmark oferă suport logistic, oferind platforma de licitare pentru colectarea fondurilor necesare, de 35.000 de euro. În acest moment se pot plasa oferte pentru cele 15 experiențe pe artmark.ro ori donând în cadrul evenimentului live, online. Este necesară doar deschiderea, în prealabil, a unui cont de licitare pe artmark.ro.

Copiii cu autism nu merg în excursie niciodată cu clasa, iar în tabere nu sunt primiți. Organizarea acestei tabere de 3 zile va fi un necesar exercițiu pentru a se descurca singuri, în afara casei sau a ședințelor de terapie, pentru a se pregăti pentru excursiile cu colegii lor de clasă și singura șansă pentru a lega prietenii. Însoțit de terapeut, fiecare copil este îndrumat și susținut să se descurce independent – este.

Licitația de Artă Contemporană, inclusiv o secțiune caritabilă dedicată Asociației Help Autism va avea loc marți, 17 mai, ora 19:00, pe platforma Artmark Live.

 


Adaugati un comentariu


 

*