Gratie de campioni si sanatate de invingatori

15 noiembrie 2014 | 0 comentarii |

Perechea mixta de dansatori sportivi Vlad Mesca si Anca Hortolomei, de la Club Imperial Buzau, s-a clasat pe primul loc la Clasa B Latino 16 -18 ani, in cadrul Campionatului National pe Clase Valorice de la Reghin.

 

Premiere Clasa B Latino 16 -18 aniSanatatea, gratia si frumusetea si-au dat mana din nou, saptamana trecuta, la Reghin, unde s-a desfasurat Campionatul National pe Clase Valorice. Evenimentul reuneste, anual, in competitie cele mai bune perechi de dansatori sportivi la nivel national, de la fiecare clasa valorica. Anul acesta au participat aproximativ 700 de  perechi de dansatori care au dat o reprezentatie aplaudata la scena deschisa despre gratie, frumusete si sanatate in pas de dans.

Buzoienii au participat cu sase perechi de la Asociatia CDS Imperial, iar rezultatele obtinute – 4 finale cu un titlu de campioni nationali si doua medalii de bronz – vorbesc de la sine despre nivelul de pregatire si performanta acestora. Astfel, perechea mixta Vlad Mesca si Anca Hortolomei s-a clasat pe primul loc la Clasa B Latino 16 -18 ani, sportivii  fiind castigatorii acestei categorii si  Campioni Nationali. Este al doilea titlu de campioni nationali in aceasta disciplina adus la Buzau de sportivii aflati sub directa indrumare a perechii de antrenori Georgiana si Adrian Ciutoiu. „Este o onoare pentru noi ca antrenori sa aducem la Buzau si  cel de- al doilea titlu de campioni nationali in  dans sportiv, cu atat mai mult cu cat Buzaul reprezinta a doua casa, tinand cont ca antrenam aici din anul 2006. Am avut un an cu foarte multe evenimente importante si cu rezultate pe masura. Acum doua saptamani, la Iasi, am organizat prima editie a competitiei Imperial Dancesport Gala, unde perechea vicecampioana  europeana Gabriele Goffredo si Anna Mattus a rasplatit  publicul prezent cu un show latino incendiar. Imi doresc si sper sa putem organiza cat mai curand si la nivel de Buzau evenimente de genul acesta”, a declarat Adrian Ciutoiu, antrenor si arbitru.

 

Vlad Mesca & Anca Hortolomei - Campioni Nationali   2014Rezultatele obtinute  de-a lungul anilor si bineinteles, cele de anul acesta, incepand cu intrarea la lotul national, de asemenea o premiera pentru sportivii buzoieni, confirma  evolutia si faptul ca nivelul dansului sportiv buzoian a crescut si este intr-o continua ascensiune, asa cum nivelul dansului sportiv la nivel national este unul foarte ridicat. „Ne dorim ca aceste rezultate, unice pentru judetul Buzau, sa atraga persoane si institutii care sa doreasca sa sustina sportivii care fac performanta de nivel inalt, care participa la seminarii si cantonamente nationale si internationale sustinute de campioni si vicecampioni mondiali, in asa fel incat reprezentarea in competitii sa fie una de nivel inalt” a declarat Georgiana Ciutoiu, antrenor si arbitru.

La randul sau, Mihaela Ion, presedinta ACDS Imperial Buzau, a declarat ca stie „foarte bine ce sta in spatele fiecarui rezultat, cu atat mai mult un rezultat de campionat: implicare totala  cu foarte multe ore de antrenament, de munca constanta din partea tuturor. Ii felicit din toata inima pe  sportivi, antrenori si parinti si le doresc tuturor succes mai departe! Este un privilegiu si o onoare sa lucrezi cu oameni de succes”.

 

Vlad Mesca & Anca Hortolomei - Campioni Nationali 2014   (2)Aceeasi pereche, Vlad Mesca si  Anca  Hortolomei a dansat finala la Clasa B Standard, clasandu – se pe locul 6. Alte doua perechi s-au clasat pe podium fiind medaliate cu bronz. A cestea au fost:

– Alexandru Golunga si Andra Caldare  – locul III la Clasa B Latino 16 – 18 ani;

– Andrei Arseni si Anca Prisecaru – locul III la Clasa B 19 -35 ani; 

Cu rezultate bune s-au evidentiat si perechile:

– Stefan Ortopelea si Bianca Ion – semifinala  cu locul 12 la Clasa D 14 -15 ani

– Dragos Ionita si Elena Ion – semifinala cu locul 11 la Clasa D Latino 16 – 18 ani.

 

 

 


Categorii: Actual, Lifestyle, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*