InfoMaterna, prima platforma online pentru mamici, asaltata de intrebari

26 noiembrie 2012 | 0 comentarii |

In numai o saptamana de cand a fost lansata platformei online dedicata sanatatii femeii, medicii MedLife au raspuns deja la 236 de intrebari

 

InfoMaterna

MedLife anunta, pe 20 noiembrie, lansarea InfoMaterna.ro – prima platforma online dedicata sanatatii femeii. La numai o saptamana, 236 de intrebari au fost transmise medicilor companiei si tot atatea raspunsuri au fost postate pe site, ceea ce arata interesul crescut pentru o informare corecta despre maternitate, sarcina si copii, dar si promptitudinea cu care specialistii raspund nevoii de cunoastere manifestata de femei.

 Potrivit reprezentantilor companiei, InfoMaterna.ro este un nou proiect in mediul online si totodata primul portal romanesc dedicat femeilor, cu un continut 100% furnizat de medici. Proiectul debuteaza odata cu lansarea campaniei ce aniverseaza 10.000 de bebelusi nascuti in maternitatile MedLife, urmand sa functioneze de sine statator dupa incheierea campaniei.

Prin felul in care sunt structurate informatiile, aceasta platforma insoteste femeia din momentul in care isi doreste sa ramana insarcinata, este insarcinata si urmeaza sa nasca, dar si in perioada de recuperare si ingrijire a bebelusului, toate informatiile fiind oferite direct de catre specialisti”, precizeaza conducerea MedLife.

Site–ul este structurat in trei categorii: Sanatatea femeii, Maternitate si Frumusete, continutul fiind realizat integral de o echipa de medici din cadrul MedLife. „Femeile care isi doresc sa aiba un bebelus pot accesa informatii referitoare la monitorizarea ovulatiei, testele recomandate in sarcina sau tipurile de de nastere (naturala, cezariana sau nastere in apa), iar cele care au nascut deja vor primi sfaturi legate de felul in care pot alapta cu succes pe termen lung, retete sanatoase pentru kilogramele in plus sau tehnici de comunicare pentru o relationare cat mai buna cu copilul lor”, mai spun reprezentantii Retelei medicale private.

Sursa foto: MedLife

Pentru cele care nu vor regasi raspunsul la intrebarile lor printre articolele generale, a fost creata sectiunea  „Intreaba Specialistul” unde o echipa multidisciplinara formata din ginecologi, endocrinologi, pediatri, nutritionisti, psihologi si dermatologi ofera raspunsuri la toate intrebarile referitoare la sanatatea reproductiva a femeii, nastere si ingrijirea bebelusului.

Cele care doresc sa-si impartaseasca experienta lor cu alte femei, pot accesa Forumul InfoMaterna, unde pot interactiona si pot face schimb de opinii cu celelalte mamici sau viitoare mamici.

In plus, InfoMaterna are o rubrica „Concurs” unde saptamanal sunt  oferite premii valorase pentru mamici si bebelusi. In sectiunea „Echipa InfoMaterna”, cititoarele vor regasi prezentarea echipei de specialisti care scriu pentru acest proiect si le vor sta la dispozitie cu raspunsuri la intrebari.

InfoMaterna.ro este o platforma interactiva care, pe termen lung, isi propune sa devina cea mai la indemana si de incredere sursa de informare pentru femeile care isi doresc sa aiba copii sau au nascut deja.

 


Categorii: Companii

Adaugati un comentariu


 

*