Inscrierile pentru Gala COPAC continua pana la sfarsitul lunii

Initial, perioada de inscriere anuntata de organizatori ar fi trebuit sa se incheie pe 17 august, insa a fost prelungita pana pe data de 30 august.

 

Organizatiile, companiile sau persoanele implicate in activitati umanitare de sustinere a sistemului sanitar din Romania mai au la dispozitie cateva zile pentru a se inscrie in cursa pentru premiile oferite in cadrul celei de-a doua editi a Galei COPAC, eveniment organizat la jumatatea lunii septembrie de Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afecțiuni Cronice din Romania.

Startul inscrierilor pentru aceasta editie a fost dat pe 15 iulie, termenul limita anuntat initial fiind 17 august. Organizatorii au luat insa decizia de a prelungi aceasta perioada de inscrieri, asa ca cei care au intarziat sa inscrie in competitie organizatii, companii, sau persoane fizice care s-au remarcat prin proiecte in domeniul sanitar, o mai pot face pana la finele acestei luni. Noua data limita anuntata este 30 august, urmand ca de la acea data, pana pe 4 septembrie sa fie validate candidaturile depuse. Apoi, intre 4 si 13 septembrie, publicul va putea vota on-line, urmand ca in data de 18 septembrie sa aiba loc GALA, in cadrul careia vor fi decernate premiile castigatorilor. Festivitatea va fi gazduita de Teatrul National din Bucuresti si va rasplati si de aceasta data oamenii, organizatiile si companiile care s-au remarcat in ultimele 12 luni in activitatile de sustinere s sistemului sanitar din Romania.

 

Gala COPAC

Prin urmare, pe adresa organizatorilor pot fi trimise in continuare propuneri pentru persoanele si organizatiile  sau proiectele care vor fi nominalizate in cadrul celor 10 categorii care vor fi premiate.

Inscrierile se pot face pana pe 30 august, trimitand un e-mail pe adresa  premii@copac.ro, in cadrul caruia trebuie facuta o prezentare a proiectului sau trimis un CV al persoanei pentru care se face propunerea de nominalizare.

De asemenea, aceste date trebuie insotite si de o scurta argumentare a motivului pentru care este facuta nominalizarea. In cazul proiectelor care vor fi propuse, o conditie esentiala este ca acestea sa fi fost derulate sau demarate in cursul anului trecut.

Propunerile pot veni din partea oricui doreste sa faca nominalizari, fie ca este vorba de medici, pacienti, companii farmacetice, apartinatori etc.

 

Anul acesta, GALA va include 10 categorii distincte, fiecare dintre acestea urmand sa aiba cate un castigator, care va fi anuntat cu prilejul evenimentului care va avea loc pe 18 septembrie.

Astfel, vor fi acordate 10 premii, pentru tot atatea categorii: proiectul unei asociatii de pacienti cu cel mai mare impact, liderul ONG, medicul implicat, asistentul medical implicat, cel mai bun comunicator medic in relatia cu pacientii, jurnalism de sanatate, cel mai bun proiect implementat de un manager de spital, cea mai buna campanie din sanatate, inovatie in sprijinul pacientilor si business in medicina, in sprijinul pacientilor.

Dupa expirarea perioadei de inscriere, juriul va face o selectie a propunerilor, alegand pentru fiecare categorie cate trei nominalizari, iar ulterior, din randul nominalizatilor, va fi ales castigatorul fiecarei sectiuni. Juriul va fi format din personalitati din lumea medicala, jurnalisti, reprezentanti ai unor institutii, companii, ONG-uri. In paralel, va exista si un premiu al publicului la fiecare categorie, care va fi stabilit in urma votului on-line care va putea fi exprimat pe site-ul COPAC, intre 4 si 13 septembrie.

 

 


Categorii: Actual, Organizatii, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*