Au inceput inscrierile pentru a doua editie a Galei COPAC

17 iulie 2017 | 0 comentarii |

Timp de o luna, pe adresa organizatorilor pot fi trimise propuneri de nominalizare a viitorilor laureati, care vor fi premiati in cursul lunii septembrie.

 

Gala COPAC – editia 2016

Anul trecut, o initiativa a uneia dintre cele mai active organizatii ale pacientilor din Romania a pornit la drum cu dreptul, constituindu-se intr-un nou eveniment. In cadrul acestuia, eforturile celor implicati in sustinerea sistemului sanitar din Romania, indiferent ca este vorba de medici, pacienti, companii, ONG-uri sau jurnalisti, sunt rasplatite.

Vorbim despre Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afecțiuni Cronice din România (COPAC), care anul trecut a organizat prima editie a Galei COPAC, iar in week-end-ul recent incheiat a dat startul campaniei de inscrieri pentru cea de-a doua editie, care va avea loc in toamna.

Evenimentul se va desfasura in data de 18 septembrie, la Teatrul National din Bucuresti. Vor fi rasplatiti, si de aceasta data, oamenii, organizatiile si companiile care s-au remarcat in ultimele 12 luni in activitatile de sustinere a sistemului sanitar din Romania care, din pacate, are nevoie vitala de astfel de activitati.

 

Gala COPAC

Sambata, 15 iulie, s-a dat oficial startul inscrierilor pentru aceasta noua editie a galei, iar timp de o luna, pana la data de 17 august, pe adresa organizatorilor pot fi trimise propuneri pentru persoanele si organizatiile  sau proiectele care vor fi nominalizate in cadrul celor 10 categorii care vor fi premiate.

Inscrierile se pot face trimitand un e-mail pe adresa  premii@copac.ro, in cadrul caruia trebuie facuta o prezentare a proiectului sau trimis un CV al persoanei pentru care se face propunerea de nominalizare. De asemenea, aceste date trebuie insotite si de o scurta argumentare a motivului pentru care este facuta nominalizarea. In cazul proiectelor care vor fi propuse, o conditie esentiala este ca acestea sa fi fost derulate sau demarate in cursul anului trecut.

Propunerile pot veni din partea oricui doreste sa faca nominalizari, fie ca este vorba de medici, pacienti, companii farmacetice, apartinatori etc.

 

Premiile COPAC

Anul acesta, gala va include 10 categorii distincte, fiecare dintre acestea urmand sa aiba cate un castigator, care va fi anuntat cu prilejul evenimentului care va avea loc pe 18 septembrie. Vor fi acordate 10 premii pentru: Proiectul unei asociatii de pacienti cu cel mai mare impact; Liderul ONG; Medicul implicat; Asistentul medical implicat; Cel mai bun comunicator medic in relatia cu pacientii; Jurnalism de sanatate; Cel mai bun proiect implementat de un manager de spital; Cea mai buna campanie din sanatate; Inovatie in sprijinul pacientilor; Business in medicina, in sprijinul pacientilor.

Dupa data de 17 august, juriul va face o selectie a propunerilor, alegand pentru fiecare categorie cate trei nominalizari. Ulterior, din randul nominalizatilor va fi ales castigatorul fiecarei sectiuni. Juriul va fi format din personalitati din lumea medicala, jurnalisti, reprezentanti ai unor institutii, companii, ONG-uri. In paralel, va exista si un premiu al publicului la fiecare categorie, care va fi stabilit in urma votului on-line care va putea fi exprimat pe site-ul COPAC, incepand cu o data ce va fi anuntata ulterior.

La editia de anul trecut a Galei, pentru cele 8 categorii premiate au fost primite 56 de nominalizari. In cele doua saptamani in care s-a votat on-line au fost exprimate circa 38.000 de voturi.

 


Categorii: Actual, Organizatii, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*