Jack Sparrow, in vizita la copiii bolnavi

20 august 2017 | 0 comentarii |

Johnny Depp a vizitat spitalul de copii British Columbia, din Vancouver, Canada, costumat ca personajul sau din filmul Piratii din Caraibe (VIDEO).

 

Surpriza de proportii pentru copiii internati in spitalul British Columbia, din Vancouver. Actorul Johnny Depp, costumat ca Jack Sparrow, personajul sau din filul „Piratii din Caraibe”, le-a facut, la inceputul acestei saptamani, o vizita neasteptata micutilor pacienti. A petrecut mai bine de cinci ore alaturi de copiii cu afectiuni pediatrice, oncologice si neurologice, facandu-i sa uite de boala si de atmosfera de spital.

Nu am nicio sabie, am venit cu ganduri de pace”, a glumit Depp, atunci cand s-a intalnit cu micutii. Actorul a dat mana cu toti copiii din spital, i-a imbratisat, le-a daruit dulciuri si mici suveniruri, ba chiar a tinut o „petrecere a piratilor”. L-a facut pe fiecare copil sa se simta special si a smuls lacrimi parintilor care au vazut cat i-a facut de fericiti pe toti, de la nou-nascuti la adolescenti.

 „Nu m-am trezit dimineata gandindu-ma ca-l voi vedea pe Johnny Depp astazi , a spus emotionat unul dintre copii.

Purtatorul de cuvant al spitalului, Pamela Smith, care spune ca actotul are „o inima de aur”, a declarat ca in urma cu cateva saptamani a primit un telefon de la reprezentantii lui Johnny Depp, care au intrebat-o daca actorul ar putea sa le faca o vizita copiilor, intre filmari.

„Ne-am pus in miscare. Am vrut sa organizam totul in cat mai multa liniste, ca sa fie o adevarata supriza. Nici macar oameni de baza din echipa mea nu au stiut despre asta”, a spus aceasta, marturisind ca a fost chiar si ea surpinsa cand a vazut ca Johnny Deep tine sa viziteze fiecare salon si sa intalneasca toti copiii.

Spitalul British Columbia trateaza, in fiecare an, peste 86.000 de copii si este singurul spital de asistenta medicala de urgenta din Vancouver.

Johnny Depp se afla in Vacouver pentru filmarea lui „Richard Days Goodbye”, dar pentru cateva ore a revenit la cel mai cunoscut personaj interpretat de el, capitanul Jack Sparrow. Este un obicei al actorului de a vizita copiii aflati in spitale, atunci cand filmeaza intr-un oras. In 2015, in timp ce filma ultima pelicula din seria Piratii din Caraibe, in Australia, Depp a mers la spitalul Lady Cilento din Brisbane, facandu-le o surpriza fantastica celor mici.

 

Johnny Deep la Spitalul British Columbia (sursa foto si video: BCCH)


Categorii: Actual, Multimedia, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*