Marea Britanie vrea asistenti medicali din Romania

O companie de recrutare cauta aproximativ 100 de specialisti in acest domeniu, cu experinta de cel putin doi ani si varsta maxima de 50 de ani, pentru a lucra in Londra si in zonele invecinate.

 

asistente spitalIn ciuda unor reactii nu tocmai prietenoase fata de romani, britanicii nu se dau in laturi sa ofere specialistilor nostri locuri de munca, recunoscand astfel, chiar daca indirect, ca nu suntem tocmai cersetori… Categoriile profesionale realmente „vanate” sunte cele din domeniul sanatatii, asa ca  nu mai putin de 100 de asistentii medicali care isi doresc un loc de munca in strainatate au, zilele acestea, oportunitatea de a aplica pentru un job in Marea Britanie. Acestia au nevoie doar de doi ani de experienta si de cunostinte de limba engleza, pentru a indeplini principalele conditii puse de compania de recrutare. Anuntul a fost facut de reprezentantii  diviziei de recrutare din cadrul companiei Adept Human Resources, care au precizat ca sunt in cautarea a aproximativ 100 de asistenti medicali din Romania, pentru a lucra in clinici din Londra si din zonele invecinate. Oportunitatile au fost prezentate in cadrul unei conferinte de presa la care au participat si aproximativ 35 de asistenti interesati de oferta, dar si medicul Vlad Nacu de la Spitalul Foisor, care si-a efectuat o parte din rezidentiat in Marea Britanie, acesta vorbindu-le celor prezenti despre experianta sa in clinicile de aici.

Pe langa experienta de cel putin doi ani si cunoasterea limbii engleze, angajatorii mai pun conditia ca asistentii sa aiba varsta maxima de 50 de ani si sa ia in considerare faptul ca vor fi nevoiti sa se inscrie in Nursing and Midwifery Council, echivalentul britanic Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania.

 

ingrijire batrani care ukTot ce trebuie sa faca cei interesati este sa consulte oferta companiei si apoi sa completeze un formular de aplicare pentru unul din posturile dorite, urmand ca ulterior, in cazul in care sunt selectati, sa participe la un interviu cu recrutorii in Bucuresti, apoi la un altul cu reprezentantii spitalului britanic ales, interviu ce va fi realizat on-line, prin intermediul Skype.

Oferta de locuri de munca este destul de variata, cuprinzand azile de batrani, centre de tratament si spitale penitenciar din reteaua Care UK, al doilea mare furnizor de servicii medicale din Marea Britanie. Grupul detine in total 85 de azile de batrani si sprijina peste 17.000 de persoane varstnice cu handicap, prin servicii de ingrijire la domiciliu.

 

Care UK staff In ceea ce priveste salarizarea pentru asistentii medicali care vor opta sa lucreze pentru furnizorul britanic de servicii medicale, reprezentantii companiei de recurtare au precizat ca acestia vor primi o suma de relocare in valoare de 1.200 de lire sterline, iar un asistent medical incepator ar putea primi intre 21.000 si 28.000 de lire sterline pe an.

Contractele pe care le vor semna asistentii selectati din Romania vor fi pe o durata de 6 sau 12 luni, cu posibilitate de prelungire.

Cei interesati, pot afla mai multe detalii si pot obtine oferta completa a locurilor de munca disponibile in Mare Britanie, accesand site-ul companiei de recrutare, la adresa http://adepthr.ro.


Categorii: Actual, Companii, Jobs, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*