Senior Software exporta inteligenta romaneasca (A)

27 februarie 2015 | 0 comentarii |

Compania acorda libertate de actiune si sprijin angajatilor cu initiativa,  pentru ca inovarea si cash flow-ul pozitiv sunt conditii necesare pentru succesul afacerii.

 

 Daniel Toma - GM Senior Software-bunUna dintre cele mai inovatoare companii romanesti din piata sistemelor software de management al afacerilor, Senior Software, a inregistrat in 2014, o cifra de afaceri de peste 15 milioane de lei, aproape dublu fata de anul anterior.

Tot anul trecut, firma a reusit sa isi extinda echipa la peste 80 de specialisti, sa realizeze prima implementare a solutiei ERP in Ungaria, dar si sa deschida un nou punct de lucru la Cluj Napoca.

De peste 11 ani investim constant in produse, in relatia cu clientii, in extinderea prezentei nationale si internationale, in organizarea interna si in echipa. Senior Software a devenit astfel un brand care reprezinta garantia calitatii produselor si a serviciilor oferite”, a declarat Daniel Toma, director General Senior Software.

Compania este exportator de inteligenta romaneasca, prin lansarea celei mai noi versiuni a sistemului SeniorERP in limba maghiara si implementarea ei la primul client din Ungaria. Acesta se adauga celor existenti din Italia, Marea Britanie sau Bulgaria.

In acelasi timp, Senior Software a extins suita SCM cu solutiile TMS – pentru optimizarea rutelor de transport si LVS – dedicata companiilor cu activitati logistice complexe, de la Mantis Informatics – lider in domeniul furnizarii de sisteme informatice si consultanta pentru logistica din sud-estul Europei.

 

sr-software-engineerPrintre noii clienti se numara YLI, importator si distribuitor de sisteme si subansamble pentru control acces si securitate, Sano Vita, producator si distribuitor de produse vegetariene, Coriolan Distributie, distribuitor de produse cosmetice si detergenti, si Bico Industries, producator de polistiren expandat.

Ca urmare a prezentarilor facute de catre principalii furnizori de software de pe piata am constatat ca solutiile Senior Software acopera necesitatile si cerintele societatii. Functionalitatea acestora este remarcabila, dat fiind timpul relativ scurt avut la dispozitie pentru implementare, dovada a faptului ca echipa si-a atins obiectivele si a reusit sa se faca inteleasa de toate compartimentele functionale ale SC Bico Industries SRL. Abordarea Senior Software a fost una onesta, iar la bugetul alocat a oferit maximul de elemente (module si aplicatii) inglobate in produsul final”, a afirmat Catalin Tirlea, director executiv Bico Industries.

 

daniel-tomaPentru acest an, compania intentioneaza sa isi extinda echipa din cele trei filiale – Bucuresti, Constanta si Cluj Napoca. „Acordam libertate de actiune si sprijin persoanelor care au initiativa si doresc sa-si puna in practica ideile proprii si experienta dobandita. Senior Software a devenit un brand care reprezinta garantia calitatii produselor si a serviciilor oferite, ceea ce ne obliga sa crestem standardele de calitate de la an la an, in paralel cu gestionarea dezvoltarii companiei. Acest lucru este o provocare personala si, in acelasi timp, o trasatura definitorie a culturii noastre organizationale”, a explicat Daniel Toma, directorul general al companiei.

 

                                                                          (Radu GEORGESCU – DOMUS M & D)

 


Adaugati un comentariu


 

*