OPTIMED Buzau, vizibil acum si online

23 august 2017 | 0 comentarii |

Pe www.optimedbuzau.ro, cei interesati vor putea descoperi, din fata calculatorului sau navigand pe telefon, detalii despre intreaga gama de servicii medicale si produse de optica medicala oferite.

 

OPTIMED Buzau, cea mai veche clinica oftalmologica din judet si singura care ofera servicii de chirurgie oftalmologica din judet, la standarde occidentale, este vizibila, acum, si online. Site-ul http://www.optimedbuzau.ro ofera o prezentare atractiva a serviciilor oferite, este usor de navigat si de accesat de catre utilizatori, atat din fata calculatorului cat si de pe dispozitivele mobile.

Pe www.optimedbuzau.ro pot fi gasite, acum, mult mai simplu, detalii despre medicii care ofera aici consultatii si interventii chirurgicale, despre serviciile de optica medicala si tipurile de ochelari care va intereseaza, despre aparatura de ultima generatie cu care se efectueaza investigatiile si interventiile, despre noutatile si surprizele pe care  Clinica OPTIMED le ofera clientilor sai.

 

Accesand site-ul www.optimedbuzau.ro veti descoperi ca inca din 1991, compania medicala buzoiana si-a asumat rolul unui partener credibil, pentru care clientul inseamna un partener care va reveni, multumit de serviciile oferite. Sloganul „Sa ne revedem cu bine!” rezuma traiectoria fireasca desprinsa din activitatea curenta a companiei, astfel incat clientii s-au transformat in prieteni si au revenit, chiar daca revederea a inseamnat pentru multi dintre acestia, doar o forma de exprimare a trainiciei afectiunii si respectului reciproc.

OPTIMED Buzau ofera servicii oftalmologice integrate destinate ingrijirii vederii umane, intreaga infrastructura si toate competentele profesionale ale echipei fiind puse in slujba mentinerii sanatatii vederii. „Credem in importanta primordiala a vederii – cel mai util dintre simturile omului – si vom incerca in permanenta sa oferim solutii cat mai adecvate nevoilor vizuale ale semenilor nostri”, mentioneaza conducerea companiei, pe site-ul de prezentare, www.optimedbuzau.ro.

 

In slujba sanatatii umane si ameliorarii evolutiei sale, prin intermediul celor mai noi cunostinte medicale, celor mai performante echipamente si celor mai buni profesionisti, OPTIMED incearca sa rezolve cerintele medicale specifice, sa insufle incredere si sa genereze confort pacientului.

Pentru noi, clientul este mai mult decat un pacient: el este oricand binevenit, el este bine vazut si bine inteles. Apartinem comunitatii si suntem convinsi ca, inainte de toate, produsele sau serviciile noastre deschid orizonturi si confera oamenilor curajul de a actiona. Vom incerca sa invatam continuu si sa promovam solutii inovative, asa incat locuitorii judetului Buzau sa poata beneficia de conditiii de ingrijire a vederii specifice Europei secolului XXI”, subliniaza conducerea OPTIMED.

Excelenta imprima sensul actiunilor echipei, care manifesta  o atitudine si un spirit orientat catre perfectiune si rigoare. Pe langa specificitatea fiecarui domeniu medical caruia i se adreseaza pacientul, specialistii OPTIMED considera ca interdisciplinaritatea, colaborarea intre mai multe specialitati conexe, asigura o calitate sporita actului medical.

 

Conceptul de performanta este perfect ancorat in produsele si serviciile de oftalmologie clinica, de optica medicala, de chirurgie oculara, de chirurgie plastica si reparatorie si, mai nou, de cardiologie si de pediatrie care determina unicitatea actiunilor echipei OPTIMED, dedicate mentinerii sanatatii si cresterii calitatii vietii. Performantele specifice domeniului vederii, fie ca ne referim la optica, optometrie sau oftalmologie, se sprijina pe integrarea simultana a valorilor tehnologice, comunicationale si psihologice, inclusiv valorile estetice.

Profesionalismul, rigoarea si empatia caracterizeaza si celelte domenii medicale conexe in care Clinica OPTIMED ofera servicii medicale, fie ca vorbim despre chirurgie oculara, chirurgie plastica si reparatorie, cardiologie sau pediatrie, pentru care specialistii garanteaza calitatea diagnosticelor si serviciilor medicale oferite.

Suntem convinsi ca apartinem comunitatii si suntem datori fata de aceasta sa-i respectam valorile esentiale: relatiile deschise si creative dintre oamenii ce o compun. Dorim «Sa ne vedem cu bine» la fel de mult precum dorim sa ne revedem sanatosi”, conchide echipa manageriala a companiei.

Detalii despre serviciile medicale, produse si alte informatii de interes puteti afla accesand site-ul www.optimedbuzau.ro.

 


Adaugati un comentariu


 

*