OPTIMED, calitate si modernism pentru sanatatea ochilor

Punand accent pe respectul fata de pacienti, Clinica medicala de oftalmologie buzoiana continua sa se modernizeze si sa se doteze cu aparatura de ultima generatie.

 

optimed-centru4Cand ai o problema de sanatate, iti doresti sa fii consultat si ajutat sa primesti cel mai bun tratament. Conducerea Clinicii de Oftalmologie OPTIMED Buzau considera ca „prioritatea zero” a serviciilor pe care le ofera este pacientul. Iar pentru asta si-a atras specialisti apreciati pentru profesionalismul lor, astfel incat cei care au nevoie de un consult sa aiba certitudinea ca sunt „pe maini bune”.

Si, pentru ca priceperea medicilor oftalmologi sau chirurgi sa fie potentata la nivelul celor mai bune practici, actionarii OPTIMED au achizitionat aparatura performanta, de ultima generatie, cu care se pot stabili diagnostice precise si corecte. Si pentru ca stiinta medicala evolueaza rapid, aparatura este inlocuita dupa cativa ani, tinand pasul cu noile tehnici medicale in domeniu.

In plus, pentru ca pacientul sa resimta cat mai putin disconfortul de a se afla „la medic”, sa investit atat in salile de operatii si in cabinetele in care se desfasoara activitatea medicala, cat si in cele de optica.

 

optimed-centru13OPTIMED a pus intotdeauna pret pe calitate, dar si pe imagine. Pe calitatea serviciilor medicale si pe cea a produselor oferite clientului, dar si pe propria imagine, un brand inconfundabil. Astfel, incepand cu noua cladire in care functioneaza acum prima Clinica de Chirurgie Oftalmologica din Buzau, in Cartierul Micro 14, s-a adoptat si o noua strategie de imagine, valorizata prin claritate, siguranta si modernism. S-au pastrat insa si valorile traditionale, bazate pe calitate, continuitate, siguranta si respect fata de pacient, care au conferit, de-a lungul timpului, credibilitatea brandului OPTIMED.

Anul trecut a fost inaugurat, dupa o investitie consistenta in redimensionare si modernizare, cel mai vechi magazin de optica din Buzau, primul punct de lucru al OPTIMED, aflat in Centrul Vechi, pe strada Cuza-Voda, in care functioneaza si un cabinet de consultatii oftalmologice.

Din aceasta luna, magazinul de optica si cabinetul de consultatii aflate in centrul municipiului Buzau au fost, de asemenea, modernizate si adaptate noii imagini a OPTIMED. O alta culoare, spatii mai generoase, mai prietenoase dar moderne si aparatura de ultima generatie, caracteristice noului brand, sunt la dispozitia celor care au nevoie de consultatii sau de o pereche de ochelari.

 

ochelari-optimed4Traim intr-o era a informaticii, in care multi dintre noi avem probleme de vedere. Telefonul mobil, calculatorul si televizorul fac, practic, parte din viata noastra. Din pacate, efectul acestora asupra ochiului nu este unul benefic, iar bolile ochiului afecteaza, deseori, activitatea zilnica a pacientului.

Unele dintre ele pot fi prevenite, printr-o alimentatie sanatoasa, prin reducerea timpului de expunere si o igiena corespunzatoare, dar alte afectiuni oftalmologice nu pot fi prevenite.  Din fericire exista nenumarate masuri si tratamente care ajuta la stoparea evolutiei afectiunii.

Pentru a nu se ajunge la complicatii este necesar, insa, in cazul in care apar tulburari de vedere (devine neclara, apar petele oarbe, halourile sau vederea intunecata), sa fie solicitat de urgenta un consult de specialitate. Iar medicii OPTIMED sunt in masura sa ofere diagnosticele si tratamentele adecvate.

 

oftalmologie - optimedOchii, organele de care avem atata nevoie pentru a ne descurca in viata de zi cu zi, se spune ca sunt una dintre minunile corpului nostru si ferestrele sufletului. Specialistii oftalmologi ne spun insa ca ochii sunt si un bun indicator al altor probleme de sanatate ale omului. Simptomele pot fi specifice unei boli de ochi, imbatranii, unor leziuni oculare, dar si consecinte ale altor afectiuni care sistemice care afecteaza organismul uman.

 „Toata lumea trebuie sa faca un examen oftalmologic complet, pana la varsta de 40 de ani. In cazul in care o persoana are rude care sufera de boli oftalmologice, aceasta ar trebui sa isi faca un consult cat mai devreme, iar cele care remarca probleme la nivelul ochilor trebuie sa mearga de urgenta la medic. Nu trebuie sa astepte pana cand apar simptomele, pentru ca multe dintre bolile ochilor sunt silentioase. Ochiul este singurul organ unde se poate vedea un nerv, o artera, o vena, fara sa fie nevoie de interventie chirurgicala. Pe langa afectiunile oftalmologice specifice, ochii pot indica daca o persoana sufera de diabet, boli cardiovasculare, anumite boli rare ereditare”, explica dr. Iuliana Ion, unul dintre specialistii Clinicii OPTIMED.

Oricare ar fi cauza, tulburarile de vedere nu trebuie ignorate, deoarece se agraveaza si pot avea un impact negativ asupra calitatii vietii!

GALERIE FOTO:


Categorii: Actual, Companii, Medici, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*